12 juni 2018

THE BEST OF.......

Een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving en gitarist Erik Raayman met veel humor, imitaties, persiflages, spontaniteit en geen geposeer.

De Leukste van Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers

Lees verder
20:30 - 00:00
12.50

De Leukste van Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers

Ernest Beuving speelt hoogtepunten uit zijn 2 shows met zijn 'Bende van Beuving' en uit 2 shows van 'Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers'. Ernest speelde hiervoor Ernesto (van Ernesto & Marcellino met Wilfried Finkers). De Telegraaf noemde hen ooit: "het beste bewaarde theatergeheim van Nederland." Hij schreef hiervoor de meeste teksten en de muziek.
Zijn drama-opleiding is de psychiatrie. Hij belandde zelf ooit in de psychiatrie en leerde daar vooral hoe gek het is om het niet te zijn. Het is een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving en gitarist Erik Raayman met veel humor, imitaties, persiflages, spontaniteit en geen geposeer. Zijn acts gaan van een borderlinedansende Keltische zanger, en een Toon Hermans over iPhones en 'Spuiten en slikken' tot en een Mick Jagger met ADHD. Gitarist Erik Raayman speelde o.a. bij Liesbeth List, Henk Elsink Zenga, Medusa, Purper, e.v.a.

Wanneer

dinsdag 12 juni 2018 | 20:30 - 00:00

  • Entreeprijs
  • € 12.50
Contact

't Verborgen Theater

Beckumerstraat 2

7548 BG Boekelo

+31 53 4281202

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 't Verborgen Theater