Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Go shorts 2771 1555062424 35hxg0auxe t/m 19 april
Kunst en cultuur

THE BEST OF GO SHORT 2019

Go Short, het jaarlijkse hoogtepunt voor de korte film in Nederland, vertoont een topselectie uit haar programma van 2019.

​Op Go Short worden meer dan 300 van de beste recente korte films uit heel Europa vertoond. Na afloop van het ...

Lees verder

​Op Go Short worden meer dan 300 van de beste recente korte films uit heel Europa vertoond. Na afloop van het festival gaat Go Short direct op tour met een topselectie uit het programma. Ook dit jaar komt Go Short bij Concordia langs en kun je (alleen op 19 april) de onderstaande films bekijken. ​

The Flood is Coming
Gabriel Böhmer / Animatie / Verenigd Koninkrijk / 9’
Een kluizenaar probeert zich voor te bereiden op een overstroming, maar hij wordt afgeleid door zijn luidruchtige buurman: zijn eigen linkeroog. The Flood is Coming verkent de groeiende angst voor de toestand van de natuur en onze plaats daarin.

Yulia & Juliet
Zara Dwinger / Fictie / Nederland / 12’
In een jeugdinrichting vinden twee meisjes heil in de liefde voor elkaar. Wanneer één van hen vrij komt, weten zij niet hoe hiermee om te gaan en zoeken beiden naar een oplossing, met tragische consequenties…

Operation Jane Walk
Robin Klengel, Leonhard Müllner / Documentaire / Oostenrijk / 16’
Tom Clancy’s The Division is een populair computerspel dat speelt in post-apocalyptisch New York. De bebouwing ligt gedeeltelijk in puin, overal staan verlaten auto’s en op straat heerst wetteloosheid. Dit grimmige stadslandschap, dat alleen in volledige gevechtsuitrusting betreden kan worden, vormt het decor van Operation Jane Walk.

Excuse Me, I’m Looking for the Ping-Pong Room and my Girlfriend
Bernhard Wenger / Fictie / Oostenrijk, Zweden, Duitsland / 23’
Na een ruzie loopt Aarons vriendin boos de kamer uit. Aaron gaat op zoek, maar kan ze nergens vinden. Hij komt terecht in een bizarre wereld van een wellness in de Alpen en is niet meer zo zeker of hij naar haar zoekt of naar zichzelf.

The Golden Legend
Chema García Ibarra, Ion de Sosa / Fictie / Spanje / 11’
Tijdens een luie zomerdag in het Spaanse dorpje Montánchez vermaken mensen van alle leeftijden zich bij het buitenzwembad. Het is een bijna utopische beeld van de gemeenschap, onder de verheven, waakzame blik van Onze Lieve Vrouw van Troost. Terwijl conflicten, agressie, rivaliteiten en vijandigheden een siësta houden, nemen de dorpelingen een welverdiende pauze.

Wanneer

19 april vanaf 21:40

Prijzen
Entree€ 9.50
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245
Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info