Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Black dahlia murder web 3 februari 2021
Muziek

THE BLACK DAHLIA MURDER

Een avond loeistrakke hogeschoolmetal door een opvallende verschijning in de scene

Het nieuwe album van The Black Dahlia Murder, net een tikkie later dan verwacht want na het verschijnen van Un...

Lees verder
20:30
20.00

Het nieuwe album van The Black Dahlia Murder, net een tikkie later dan verwacht want na het verschijnen van Unhallowed in 2003 verscheen er elke 2 jaar een nieuwe schijf van de band. De band loopt dus eigenlijk gewoon superconstant en nog belangrijker: The Black Dahlia Murder stelt nooit teleur. Elke release is relevant en deze mannen spelen altijd on top of their game. Luister hieronder naar de titeltrack en je hoort dat de lat gelijk weer hoog ligt. Dit smaakt naar meer!

Deze mannen nemen hun werk in elk geval serieus. Het is technisch allemaal dik in orde op de albums en op het podium en daarin ligt ook gelijk de grote artistieke kracht van The Black Dahlia Murder. In de studio serieus maar daarbuiten houdt Black Dahlia Murder wel van een geintje. Het maakt ze een opvallende verschijning in de metalscene die echter op basis van hun ijzersterke repertoire en solide live reputatie overal respect afdwingt. Een avond loeistrakke hogeschoolmetal is wat je deze avond te wachten staat.

Rings Of Saturn
Rings Of Saturn doet zijn naam eer aan met complexe maar knetterharde composities die uit een andere dimensie lijken te komen. De band onder leiding van meesterbrein Lucas Mann maakt metal voor gevorderden die zeker niet ieders kopje thee zullen zijn maar wel geniaal in elkaar steekt. Lucas Mann zoekt met Rings Of Saturn grenzen op en gaat er moeiteloos over heen. Alles wordt door dit gezelschap uit de kast getrokken om een totaal eigen stijl en mix van invloeden te spelen, en dat is vooral live een ervaring die je eeuwig bij zal blijven.

Viscera
Moderne tech death metal waar kwaliteit gaat boven kwantiteit. Nog niet lang onderweg maar wel op koers om een blijvertje in het genre te worden. Zeker meepakken vanavond!

Wanneer

3 februari 2021 vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 20.00
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

223
Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer