Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bowie collective web 35hxtf6g7e t/m 26 februari
Muziek

THE BOWIE COLLECTIVE

Een audio-visueel spektakel met de hits van David Bowie in de hoofdrol

David Bowie blijft ook na zijn overlijden tot de verbeelding spreken. Zijn veelzijdigheid is ongeëvenaard en n...

Lees verder
20:00
28.25

David Bowie blijft ook na zijn overlijden tot de verbeelding spreken. Zijn veelzijdigheid is ongeëvenaard en nog dagelijks luisteren duizenden mensen naar zijn omvangrijke muzikale erfenis en terecht want Bowie is verantwoordelijk voor een aantal muzikale mijlpalen. Een artiest die zich gedurende zijn hele carrière bleef vernieuwen.

Tijdens zijn leven gaf Bowie talloze optredens maar sinds 2004 was hij nog maar sporadisch op een podium te vinden. Veel mensen, en vooral ook jongeren die Bowie pas later hebben ontdekt, hebben de artiest nooit live aan het werk gezien. Dat gaat om voor de hand liggende redenen ook nooit meer gebeuren maar The Bowie Collective doet de muzikale erfenis meer dan eer aan met hun werkelijk fabuleuze live show.

Een 12-koppige band speelt alle hits op geweldige wijze. Een show die de muziek en genialiteit van David Bowie eer aan doet. David Bowie live zien kan niet meer maar The Bowie Collective weet de sensatie van een live show perfect te vangen. Het audio visuele spektakel in moeilijk met woorden te omschrijven maar gelukkig hebben we beeld! Bekijk hieronder wat je te wachten staat als je erbij bent deze avond.


Wanneer

26 februari vanaf 20:00

Prijzen
Entree€ 28.25
Avondkassa€ 30.50
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245