Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Data 4005 1583494225 35i1zmxsm1 17 t/m 19 december
Kunst en cultuur

THE CHRISTMAS NIGHT

Hét muzikale hoogtepunt tijdens de kerstperiode in Enschede!

Dit mag u echt niet missen! Wanneer het gaat om het kerstuitje van het jaar dan moet het wel over The Christma...

Lees verder

Dit mag u echt niet missen! Wanneer het gaat om het kerstuitje van het jaar dan moet het wel over The Christmas Night gaan. Voor het zesde jaar op rij staat ook dit jaar de PAY. Zaal weer compleet in het teken van Kerst van 17 t/m 19 december. Wanneer u deze voorstelling eenmaal heeft bezocht weten we bijna wel zeker dat u het volgende jaar weer van de partij zult zijn.

We durven echt wel te zeggen dat The Christmas Night één van de muzikale hoogtepunten tijdens de kerstperiode in Enschede is. Deze voorstelling wordt niet voor niets ook wel de ‘Night of the Proms van het Oosten’ genoemd.

We schreven het al eerder maar ook dit jaar is het echt weer een feest en bijna een must om naar The Christmas Night te gaan. Het publiek wordt in het Wilminktheater getrakteerd op een feestelijke en energieke kerstvoorstelling. Swingende gospelnummers, poppy kerstsongs en klassieke orkeststukken wisselen elkaar af.

Twijfel niet langer en bestel direct kaarten voor The Christmas Night! Het kerstuitje wat eigenlijk niet mag ontbreken tijdens de feestdagen en wat werkelijk een onvergetelijke avond theater zal zijn! Kerst begint pas echt wanneer u bij The Christmas Night bent geweest!

Als VIP naar The Christmas Night? Dat kan! U kunt VIP-plaatsen boeken door voor 'Toprang' te kiezen. Wat kunt u verwachten? U zit gezellig bij elkaar aan een tafeltje vooraan of in een eigen loge (alleen per twee personen te boeken). U wordt verwend met drankjes en hapjes tijdens de voorstelling. Wees er snel bij, want VIP=ZO VOL!

LET OP: I.v.m. de coronamaatregelen kunt u online maximaal 2 kaarten bestellen. Bestaat uw huishouden uit meer dan 2 personen dan kunt u contact opnemen met onze kassa via [email protected] Lees hier meer over onze maatregelen.

Wanneer

17 t/m 19 december vanaf 20:00

Prijzen
2e rang€ 35.00
1e rang€ 40.00
Toprang (VIP)€ 65.00

Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en pauzedrankje

Contact

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Wenninkgaarde 40-42

7511 PH Enschede

+31 53 485 85 00

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

314
Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer