Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Thedoshow Enschede t/m 29 oktober
Kunst en cultuur

THE DO SHOW OP VRIJDAG MET GET JEALOUS EN ANDRÉ MANUEL

Live stream van Do met Get Jealous en André Manuel

De koningin van de livestream is back.

Lees verder
Je eigen woonkamer
20:30 - 22:00
Gratis

De koningin van de livestream is back.

Sinds de wekelijkse livestreams in een zelfde tempo verdwenen als dat de vaccinatiegraad omhoog ging heeft Do niet stil gezeten en datzelfde geldt ook voor de artiesten die ze ontving en aankondigde voor ons allemaal.

Tijdens The Do Show op vrijdag werpt Do samen met een aantal van die artiesten een blik in de achteruitkijkspiegel maar wordt er ook gekeken naar heden en toekomst. Dit alles natuurlijk met de nodige muziek van de artiesten in de spotlight en Do stelt natuurlijk de vragen die ertoe doen. Exclusief, nietsontziend en allesonthullende televisie voor iedereen die verder kijkt en luistert dan een crisis lang is!

Tijdens deze uitzending Mens erger je niet Do met André Manuel, snoeit ze bonzaï bomen met Get Jealous en zie je daarnaast beelden van het optreden van Marth!

De uitzending van The Do Show op vrijdag met Get Jealous en André Manuel is 29 oktober live is te zien via de website, op het Youtube en Facebook kanaal van Metropool.

André Manuel
André Manuel heeft zich meerdere keren mogen warmen aan de spotlights van MetroTV. Het Diepenheimse wonderkind van een zekere leeftijd was zowel met Johanneke ter Stege als met Dancing Dollekamp in de studio aanwezig en dat levert voldoende mooie beelden op!Get Jealous
De nummers van Get Jealous razen voorbij in de beste ouderwetse punk traditie. Zoals het hoort bij punk is een beetje activisme, feminisme en maatschappelijke betrokkenheid ook nooit ver te zoeken. Maar geen opgeheven vingertje, Get Jealous wil dat je luistert maar dramt niet door. Voor de oudere liefhebbers: denk een beetje aan The Slits, X-Ray Spex en Girls At Our Best, de jongere liefhebber kan denken aan Bleached of aan Goat Girl of La Luz op een dosis uppers.

Wanneer

29 oktober van 20:30 tot 22:00

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Je eigen woonkamer

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer