Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        The Do Show op vrijdag
      t/m 12 november
Muziek

THE DO SHOW OP VRIJDAG MET TIM KNOL EN BABS

Tijdens The Do Show op vrijdag werpt Do samen met een aantal van die artiesten een blik in de achteruitkijkspiegel maar wordt er ook gekeken naar heden en toekomst.

Tijdens deze uitzending kletst Do met Tim Knol, drinkt ze thee met Babs en zie je daarnaast beelden van het op...

Lees verder
Je eigen woonkamer
20:30
Gratis

Tijdens deze uitzending kletst Do met Tim Knol, drinkt ze thee met Babs en zie je daarnaast beelden van het optreden van De Nieuwe Notie!

De uitzending van The Do Show op vrijdag met Tim Knol en Babs is 12 november live te zien via onze website, op het Youtube en Facebook kanaal van Metropool.


Tim Knol
Zingen, liedjes schrijven, een eigen label, Tim Knol zit niet stil. Na zijn doorbraak op jonge leeftijd gaat het Tim voor de wind. Inmiddels heeft de man uit Hoorn vier albums op zijn naam en is de vijfde in de maak. Daarnaast was er Tim’s punkband The Miseries en verscheen er een album in samenwerking met The Blue Grass Boogiemen. Eigen visie, doorzettingsvermogen en passie zijn kenmerkend voor Tim Knol en zijn werk.

Babs
Ze is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen de stereotypes rond gender en seksualiteit die door de maatschappij worden opgelegd. In haar teksten rapt ze openlijk over haar eigen gevoel en gedrag, moedigt ze zichzelf en anderen aan om lef te tonen en voelt ze de samenleving aan de tand. Als vrouwelijke producer en rapper probeert ze op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen-gedomineerde scene.

Wanneer

12 november vanaf 20:30

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Je eigen woonkamer

Website evenement

Bekijk stream

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer