Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
The Fire Harvest Michael Fuerstack 2493 1553505000 35hxekhuq5 t/m 20 april
Muziek

THE FIRE HARVEST + MICHAEL FEUERSTACK

Country, Rock en Pop bij Metropool Enschede.

​The Fire Harvest is stilletjes uitgegroeid een van de fijnste bands uit de Nederlandse muziekscene. Vijftien ...

Lees verder
20:30
8.00

​The Fire Harvest is stilletjes uitgegroeid een van de fijnste bands uit de Nederlandse muziekscene. Vijftien jaar schrijft hett Utrechtse viertal The Fire Harvest prachtliedjes die ergens tussen alt-country, slowcore en post-rock laveren. Om specifieker te zijn: een band die invloeden van artiesten als Songs: Ohia, Palace Brothers en Neil Young & Crazy Horse met liefde op de mouw draagt.

De meest recente langspeler van The Fire Harvest 'Open Water' werd o.a. in de Volkskrant gewaardeerd met vier sterren. De materie van het album komt voort uit lange gesprekken in de tourbus, razend over de Duitse autobahn. Het album kwam uit op 1 maart bij zowel Snowstar als Subroutine Records. De single Not Going To Work geeft het eerste neusje van de zalm, met het vertrouwde Fire Harvest geluid in optima forma: huilende gitaren, slepende drums en de indringende zang.

Michael Feuerstack
Michael Feuerstack de afgelopen 25 jaar een oeuvre van mooie liedjes gebouwd. Afgezien van zijn repertoire onder eigen naam (en voormalig alias Snailhouse) heeft hij ook een reputatie ook als muzikant en producer van bands als The Luyas, Bell Orchester, Camille Delean, Thus Owls, Paper Beat Scissors, Land of Talk, Julie Doiron en meer. Op NATURAL WEATHER zoekt Michael Feuerstack naar de landschappelijke route en probeert tegelijkertijd van de reis te genieten. Het album is zacht en complex: een opname die muziek viert als een toevluchtsoord tegen binair denken - een middel om wijsheid te zoeken in de grijze gebieden.

Wanneer

20 april vanaf 20:30

Prijzen
Entree voorverkoop€ 8.00
Entree avondkassa€ 10.00
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245