Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        The Front Porch sessies
      27 maart
Kunst en cultuur, Muziek

THE FRONT PORCH SESSIES

Met Niki Jacobs, Ivo Bernard en Ro Krauss.

Een gloednieuwe voorstelling van zangeres Niki Jacobs, singer-songwriter Ivo Bernard en altviolist Ro Krauss. ...

Lees verder
12:30
10.00

Een gloednieuwe voorstelling van zangeres Niki Jacobs, singer-songwriter Ivo Bernard en altviolist Ro Krauss. Op het eerste gezicht wellicht een ongebruikelijke combinatie: drie totaal verschillende musici die ervoor kiezen om de handen ineen te slaan. Maar wát een goed idee blijkt dit te zijn!

Hoe het allemaal begon…

Afgelopen voorjaar mochten Niki Jacobs en Ivo Bernard een bijdrage leveren aan een groot online event in London ter ere van de 80ste verjaardag van Bob Dylan. Toen zij rond die tijd eveneens door Stadsschouwburg Philharmonie in Haarlem gevraagd werden om, samen met altviolist Ro Krauss, een aantal concerten te verzorgen voor de lokale gemeenschap bleek er een nieuw trio te zijn geboren en ontstond het idee om een voorstelling te maken met Amerikaanse Folk songs. Liedjes uit de jaren, ’60 en ’70 uitgevoerd in een volledig akoestisch setting, met drie stemmen, twee gitaren én een altviool. Liedjes die je het liefst tijdens een zachte nacht onder de sterrenhemel in een schommelstoel op de veranda wilt horen en precies dát gevoel brengen zij dit najaar naar het theater met The Front Porch Sessies.

Op - The Front Porch - zingen Niki Jacobs, Ivo Bernard en Ro Krauss het repertoire van Leonard Cohen, Bob Dylan, Dolly Parton, Emmylou Harris, maar ook songs van Gillian Welch, Loretta Lynn, Willie Nelson, Joan Baez en vele andere in een intieme akoestische setting. Drie vrienden die elkaar na een lange tijd treffen op een veranda in Tennessee die samen muziek maken en aan elkaar en aan u mooie verhalen vertellen. Verhalen over de liefde, de drank, de dood, het geluk, de drank, de liefde kortom: het leven.

Wanneer

ma 27 mrt. 2023 t/m ma 27 mrt. 2023 27 maart vanaf 12:30

Prijzen
Normaal tarief€ 10.00
Studenten€ 9.00
CJP/Cultuurkaart€ 9.00
Bestel kaarten