Favorieten
Nederlands
Sluiten
The Marcus King Band 2394 1551956303 13 juni
Muziek

THE MARCUS KING BAND

Soulvolle rock met een southern feel!

​Sommige artiesten hebben talent, bij sommige artiesten is de noodzaak om muziek te maken welhaast genetisch b...

Lees verder
19:30
22.25

​Sommige artiesten hebben talent, bij sommige artiesten is de noodzaak om muziek te maken welhaast genetisch bepaald. In het geval van Marcus King gaan beide op.

Niet alleen beschikt hij over bovenmatig talent, zijn vader, opa en overgrootvader waren ook al actief als muzikant, gevalletje 3 generaties paplepels dus. Het is niet vreemd dat Marcus al sinds zijn elfde op het podium staat en dat hij zijn debuutplaat verscheen toen hij net 18 was. De drie albums die hij al heeft gemaakt, zijn in elk geval zeer de moeite waard, vooral voor mensen die houden van soulvolle rock met een southern feel en een vleugje psychedelica. Dat horen we natuurlijk wel vaker, maar The Marcus King Band heeft in de vorm van een volledige blazerssectie een extra troef in handen die de band ver boven menig genre-genoot doet uitstijgen!

Natuurlijke bandleider
Marcus speelt fenomenaal gitaar en wisselt niet voor niets licks en riffjes uit met vrienden en mentoren Warren Haynes en Derek Trucks als hun paden kruisen. De wereldberoemde southern gitaristen zijn fan van Marcus’ stijl en zijn muziek.  Hou je van bands als Blackberry Smoke, ABB, Black Crowes en Jason Isbell and the 400 Unit dan ben je deze avond zeker op je plek bij The Marcus King Band!

Wanneer

13 juni vanaf 19:30

Prijzen
  • Entree voorverkoop
  • Entree avondkassa
  • € 22.25
  • € 24.00
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511PG Enschede

+31 53 4322388

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

300