Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
The nashiville sessions 2835 1556699408 35hxhha6qr t/m 29 mei
Muziek

THE NASHVILLE SESSIONS

De nieuwe EP van het Americana/country trio Lovers & Lions die zij in Nashville hebben opgenomen.

​De voorstelling van Americana/country trio Lovers & Lions staat dit keer in het teken van hun reis naar Nashv...

Lees verder

​De voorstelling van Americana/country trio Lovers & Lions staat dit keer in het teken van hun reis naar Nashville. Maak uit eerste hand de avonturen van de band mee, verteld door anekdotes, documentaire beelden en uiteraard de - in Nashville geschreven - muziek. Ditmaal voor het eerst met band!

De ervaringen, geuren en geluiden van Nashville zitten nog vers in hun systeem. Op deze avond wordt het harde werken beloond en presenteert Lovers & Lions haar EP die zij in Nashville hebben opgenomen. Hun avonturen legden ze vast op beeld: waar zij gingen, ging de camera mee. Deze avond is voorlopig de enige kans om deze beelden te zien! Stap in de Lovers & Lions pickup truck en reis mee langs de Yackland Studio, Whiskey Jam en het Bluebird Café. Ben je na het zien van deze voorstelling helemaal onder de indruk van de muziek van Lovers & Lions? Dan kun je deze EP direct aanschaffen.

Over Lovers & Lions
Lovers & Lions is een americana-country trio met een randje folk, dat zijn harmonieën vanuit ‘three chords and the truth’ heeft opgebouwd. De sound van Lovers & Lions is een mix van The Common Linnets, The Staves en Crosby en Stills & Nash. Het trio, bestaande uit Hester Kirkels, Leroy Helledoorn en Rosalie Meijer, ontmoette elkaar tijdens hun studies aan het ArtEZ conservatorium in Enschede. In het najaar begonnen de drie aan het grootste muzikale avontuur van hun leven. Met behulp van crowdfunding vertrokken ze voor zes weken naar The City of Music: Nashville, Tennessee. Om nieuwe nummers te schrijven, oude te herschrijven en deze daar met muzikanten op podiums en in studio’s te toetsen.

Wanneer

29 mei vanaf 21:00

Prijzen
Entree€ 8.50
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245