Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Timo goes oeganda web 190415 135223 35hxg23lkm t/m 12 juni
Muziek

TIMO BISSCHOP GOES OEGANDA

In de Lift, Global Exploration Project.

Timo Bisschop studeert aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Deze zomer gaat hij vanuit het Global Explora...

Lees verder
20:30
6.25

Timo Bisschop studeert aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Deze zomer gaat hij vanuit het Global Exploration Project drie weken naar Oeganda om zijn muzikale kennis uit te wisselen met studenten en docenten. Oeganda is dit jaar een nieuwe bestemming op de lijst van Global Exploration.

Tijdens deze reis worden drie scholen bezocht waar muzieklessen zullen worden gegeven. Op het programma staat bijvorbeeld het spelen met boomwhackers, body percussion en percussie-instrumenten maken uit afval. Om deze reis mogelijk te kunnen maken heeft Timo een bedrag aan sponsorgeld nodig. Niet alleen voor zijn reis, maar ook om muziekinstrumenten in Oeganda achter te kunnen laten. Hier heeft hij jullie bijdrage en support voor nodig!

Uiteraard wordt deze inzamelingsactie ondersteund door livemuziek!

Rogue
De vijfkoppige pop rockband uit Enschede laat zich herkennen door extreme gitaar effecten, dikke riffs en elektronische sounds. Hoe klinkt dat dan? Dat klinkt als een mix tussen enerzijds Paramore en de Foo Fighters, anderzijds Bring me the Horizon en Rage Against The Machine. Dat is dus best wel ruig, maar ze hebben zeker ook momenten waarbij je lekker mee kan zingen met je vuist in de lucht en in de overgebleven hand een lekkere koude pils. Momenteel is Rogue bezig met de voorbereidingen van een nieuwe EP waar wij zeker naar uit kijken!

Get Jealous
Songs schrijven die een discussie veroorzaken bij het publiek en de luisteraar met een ongemakkelijke spanning naar huis laten gaan. Dat is het doel van de garagepunk en riotband Get Jealous. De sound van hun korte, energieke liedjes is onder andere geïnspireerd op de jeugdige beginjaren van The Regrettes, gemengd met de ruigere kant van Bleached.

Honey Badger
Smerige fuzzy altrock met sterke hints naar de 90’s. De 5-mans formatie mixt grunge en stonerriffs met een hardcore- punk attitude. Verwacht een flinke geluidsexplosie en een stevige en energieke IN YOUR FACE show. Honey Badger is vuig, wild, mystiek en ongrijpbaar: als gevaar dat op de loer ligt. The Honey Badger doesn’t give a fuck.

Wanneer

12 juni vanaf 20:30

Prijzen
Entree voorverkoop€ 6.25
Entree avondkassa€ 7.50
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245
Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info