Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Toccattadafuga 2150 1550157060 35hxcqg0y7 t/m 11 mei
Muziek

TOCCATA DA FUGA

Muziek van de Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen.

Je hoort tijdens dit theaterconcert de hele wereld samenkomen, soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en...

Lees verder

Je hoort tijdens dit theaterconcert de hele wereld samenkomen, soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstild. Lang leve de verscheidenheid!

De oerdrift van de drums, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan al jaren garant voor meeslepende shows. De Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat. Het gezelschap, ooit ontstaan uit nieuwsgierigheid naar wat de wereld aan klanken te bieden heeft, brengt in ‘Toccata da Fuga’ (aangeraakt door vlucht) een muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken en de prachtige muziek die ze hebben voortgebracht.

Workshop
Dit is dé kans om met Johan Boere van Slagerij van Kampen te spelen! Tussen 19:00 en 19:25 uur beneden in het Theatercafé van het Wilminktheater. Je hoeft geen (slagwerk)instrumenten mee te nemen. Voorwaarde om mee te mogen doen: je dient een kaartje voor de voorstelling te hebben (ook als je alleen wil kijken naar de workshop). Johan Boere van Slagerij van Kampen geeft een instrumentloze trommelworkshop waarbij de deelnemers zelf eens de mooie combinatie van geluid en beweging kunnen ervaren.

Johan Boere is al vele jaren bandleider van Slagerij van Kampen en wil zijn passie voor het trommelen graag delen met anderen. Daarbij komt dat het spelen in een slagwerkgroep een unieke ervaring is: “Uiteindelijk zal een groep spelers naar elkaar moeten luisteren, op elkaar moeten reageren en vertrouwen om tot een goede gezamenlijke uitvoering te komen.” Als dat lukt dan ontstaat er een heerlijke synergie!

Wanneer

11 mei vanaf 20:00

Prijzen
Entree jongeren€ 19.75
Entree€ 29.75

Exclusief €2,50 boekingskosten per bestelling. Inclusief garderobe, koffie/thee vooraf en pauzedrankje.

Contact

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Wenninkgaarde 40-42

7511 PH Enschede

+31 53 485 85 00

www.wilminktheater.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245