Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Tot hier en niet verder 11 oktober
Kunst en cultuur

TOT HIER EN NIET VERDER

Met Jasper van Kuijk.

Jasper fileert met vrolijk cynisme zijn en onze ‘beschaving’; lachen met het mes op tafel zeg maar.

Lees verder
Gesloten
10.00

Jasper fileert met vrolijk cynisme zijn en onze ‘beschaving’; lachen met het mes op tafel zeg maar.

Jasper van Kuijk heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Jasper vraagt het zichzelf hardop af in zijn nieuwe programma Tot hier en niet verder. Dus fileert hij in zijn nieuwe voorstelling weer met vrolijk cynisme zijn en onze ‘beschaving’. En net zoals in zijn columns in de Volkskrant gaat dat met de voor Jasper zo kenmerkende mix van inhoud en humor. Lachen met het mes op tafel.

Over Jasper

Jasper van Kuijk is cabaretier en columnist. Momenteel woont hij een jaar in Zweden met zijn gezin. In de Volkskrant schrijft hij wekelijks de columns ‘Bonusland’ over zijn verblijf in Zweden en ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’, waarin hij denkfouten in hedendaags ontwerpen fileert.

Naast zijn werk als cabaretier en als columnist is Jasper regelmatig te horen op de radio als columnist bij Radio EenVandaag en als Spuit 11 bij het Radio 1-programma Spraakmakers. Ook schreef hij mee aan het satirische tv-programma Koefnoen.

Jasper won zowel de jury- als de publieksprijs tijdens Cameretten 2010 en ontving in 2014 het Stijgend Applaus Stipendium. Eerder maakte hij deel uit van de 11-mans cabaretformatie Delfts Blok, waarmee hij in 2001 het Groninger Studentencabaretfestival won.

www.jaspervankuijk.nl

Wanneer

11 oktober

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website evenement

[email protected]

Bestel hier tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245