Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Triggerfinger 2182 1550227001 35hxcr0fxr t/m 18 mei
Muziek

TRIGGERFINGER

20th Anniversary Show.

Rock ‘n’ roll gaat nooit verloren, beweert Dinosaur Senior Neil Young keer op keer. Niettemin houd je af en to...

Lees verder

Rock ‘n’ roll gaat nooit verloren, beweert Dinosaur Senior Neil Young keer op keer. Niettemin houd je af en toe toch even je hart vast in periodes van appelflauwte. Maar dan is er altijd weer het Belgische driekoppige rockbeest Triggerfinger dat het vuur opnieuw en hard aanjaagt.

Eindelijk weer in de buurt! En in een zaal want dat is sinds hun show in Metropool in Hengelo in 2011 niet meer voorgekomen. Eigenlijk was de band toen al te groot voor de intimiteit van de grote zaal in Hengelo en speelden ze sindsdien alle grote zalen en festivals plat. Triggerfinger, met die drie karaktervolle koppen van zanger/gitarist Ruben Block, drummer Mario Goossens en bassist Paul Van Bruystegem alias ‘Monsieur Paul’, heeft al die tijd nooit ontgoocheld, niet op de plaat en niet op het podium. Immer getooid in flamboyante maatpakken, altijd imponerend en nooit voorspelbaar. Ze worden algemeen gezien als de ‘belangrijkste hoekmeubel in het salon van de Belgische rock’ en hebben in ruim 20 jaar een imposante backcatalogue (vijf studio- en twee livealbums) opgebouwd dat nu de basis vormt voor de setlist die je vanavond voor je kiezen krijgt. Bereid je voor op een avond onversneden rock ’n roll gespeeld in de traditionele bezetting van gitaar – bas en drums. Dat je niet meer nodig hebt bewijzen deze Belgen inmiddels dus al meer dan 20 jaar en wat ons betreft gaan ze daar nog 20 jaar mee door!

Wanneer

18 mei vanaf 19:30

Prijzen
Entreevoorverkoop€ 35.50
Entree avondkassa€ 37.50
Contact

Muziekcentrum Enschede

Noorderhagen 27

7511 EK Enschede

+31 53 4858585

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Muziekcentrum Enschede
Noorderhagen 27
7511 EK Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245
Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info