Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
400x400 poster anke theaters web 35i1y1pjm7 t/m 27 maart
Kunst en cultuur

ANKE PREVOO - EGO XXL!

Een soloshow van deze pianiste-zangeres-comédienne en advocate

De geliefde waaraan je kapotgaat, de ex die jou overal de schuld van geeft, de gewetenloze politicus, gevaarli...

Lees verder
20:30
15.00

De geliefde waaraan je kapotgaat, de ex die jou overal de schuld van geeft, de gewetenloze politicus, gevaarlijk stiekeme collega’s, selfie-jongeren met opgeblazen ego’s, zijn dat allemaal narcisten? En waarom kunnen ze zo hun gang gaan?

Comédienne en advocate Anke Prevoo komt met een soloshow over het schokkende, alarmerende, soms ook lachwekkende ‘ego-extremisme’ in de wereld van nu.

Gedurende de jaren waarin Anke Prevoo als advocate werkte, ontdekte zij steeds meer geheimen over deze toxische types, in de maatschappij maar ook in haar privéleven. Ze maakte er een studie van. In dit verhalende concert ‘Ego XXL’ geeft ze haar opmerkelijke, soms komische visie. Heel persoonlijk, vol losse gekte en intelligentie. Met een fenomenale zangstem, virtuoos pianospelend en vertellend, met sfeervolle filmbeelden. Over manipulatie, eigenwaarde, aanstellers, en echte slachtoffers (bijvoorbeeld Aretha Franklin), en waarom ouders een verplichte opvoedingscursus moeten krijgen.

Anke is zelf verantwoordelijk voor alle teksten en muziek, geïnspireerd door zangeressen als Nina Simone, Lady Gaga, Nannerl Mozart en Clara Schumann. Anke werkt samen met een in narcisme gespecialiseerde coach, deze zal aanwezig zijn tijdens de show.

Wanneer

27 maart vanaf 20:30

Ook op
vrijdag 10 april 2020 vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

Het Vestzaktheater

Walstraat 35

7511 GG Enschede

0534300999

Website Concordia XXL!

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Het Vestzaktheater
Walstraat 35
7511 GG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden