Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Twente light Enschede 11 december 2021 t/m 28 februari 2022
Evenement, Kunst en cultuur, Kinderen

TWENTE LIGHT

Een magisch lichtspektakel op Vliegveld Twenthe.

Laat je deze winter op Vliegveld Twenthe betoveren door een magisch lichtspektakel. Volledig in het teken van ...

Lees verder

Laat je deze winter op Vliegveld Twenthe betoveren door een magisch lichtspektakel. Volledig in het teken van 75 jaar vrijheid.

Honderden lichtobjecten vertellen het verhaal van jouw vrijheid, aan de hand van de 9-jarige Sara. Zij droomde weg bij een verhaal van haar opa over de oorlog, en neemt je mee op reis.

"Nog één verhaaltje dan?", vraagt Sara (9) aan opa. "Een hele bijzondere", knikt opa, en hij begint te vertellen over de bevrijding van Nederland in de Tweede Wereldoorlog, nu 75 jaar geleden. Sara is geraakt door opa's verhaal en droomt die nacht realistischer dan ooit. De hele wereld is magisch verlicht. Ze ziet de militairen waar opa over vertelde, maar ook allemaal wilde dieren, bloemen en wolken. Nog nooit was de wereld zo mooi. In die wereld neemt Sara je deze winter mee op reis bij Vliegveld Twenthe, waar honderden lichtobjecten het verhaal van de vrijheid vertellen.

Deze tentoonstelling is leuk en indrukwekkend voor alle leeftijden en is te bezoeken op vrijdag tot en met zondag en op de feestdagen.

UPDATE CORONA

Vanwege de coronamaatregelen is Twente Light in 2020 afgelast. Het is nog niet zeker of het begin 2021 komt of toch volledig wordt verplaatst naar eind 2021. Op deze pagina zul je de laatste ontwikkelingen vinden.

Wanneer

11 december 2021 t/m 28 februari 2022

Prijzen
Entree€ 12.50
Contact

Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

Vliegveldweg 345

7524PT Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie
Vliegveldweg 345
7524PT Enschede