Favorieten
Nederlands
Sluiten
Twents Gitaar Festival 2090 1549543823 30 mei t/m 2 juni
Muziek, Evenement

TWENTS GITAAR FESTIVAL 2019

Ben jij fan van gitaarmuziek? Dan is dit festival echt iets voor jou.

Tijdens het Twents Gitaar Festival zijn er verschillende internationale gitaristen te horen en te zien in vers...

Lees verder
Binnenstad
11:00 - 21:00
Gratis

Tijdens het Twents Gitaar Festival zijn er verschillende internationale gitaristen te horen en te zien in verschillende genres.

Het Twents Gitaarfestival is een must voor gitaarliefhebbers, maar ook als je van muziek houdt kom je hier aan je trekken.

Tijdens het Hemelvaartsweekend presenteert het Twents Gitaarfestival met trots een gedenkwaardige editie! Met trots omdat ze enkele bijzondere artiesten en nieuwe activiteiten kunnen presenteren. 

Er is heel goed nieuws voor alle gitaarliefhebbers van Nederland. Het Twents Gitaarfestival heeft het legendarisch Duo Assad kunnen contracteren voor een concert! Als ambassadeurs van het Eurostrings project geven ze daarnaast openbare masterclasses aan de 8 Eurostrings Artists die aan het festival deelnemen. Hou de website van het Twents Gitaarfestival in de gaten voor de kaartverkoop. 

Op zondag 2 juni slaat het Twents Gitaarfestival de handen ineen met de Culturele Zondag, Muziek in de Straten en de Week van de Amateurkunst. Met een fingerstyle competitie in de binnenstad en een interactieve gitaarmarkt in de Grote Kerk op de Oude Markt, biedt het Twents Gitaarfestival een ideaal gezinsuitje aan voor jong en oud. Kom in contact met echte gitaarbouwers en zie met eigen ogen hoe een gitaar wordt gebouwd. Voor gevorderde gitaarliefhebbers geeft Raymond Nijenhuis een workshop over zijn unieke collectie Harmonie gitaren. 

Er zijn tal van andere activiteiten op het Twents Gitaarfestival. Concerten, een festival ensembledag voor beginnende tot gevorderde gitaristen van alle leeftijden, als mede voor de gitaardocenten, in samenwerking met EGTA, workshops en het buitenpodium op de Oude Markt op Hemelvaartsdag.

Wanneer

30 mei t/m 2 juni van 11:00 tot 21:00

Prijzen
  • Entree
  • Gratis
Contact

Binnenstad

Oude Markt

7511GA Enschede

www.twentsgitaarfestival.nl

Route plannen

Locatiegegevens

1 Binnenstad

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

263