Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
DSCF0364 35hsr7b4s4
Actief, Evenement

TWENTSE VROUWENLOOP 2018

De Twentse Vrouwenloop voor vrouwen met een passie en een missie!

Ga jij de uitdaging aan?

Lees verder
10:00
12.00

Ga jij de uitdaging aan?

Na een gezamenlijke warming-up kan er gekozen worden uit 5 of 10 km hardlopen, 6km wandelen of de moeder-dochterloop van 800 m, waardoor het evenement toegankelijk is voor zowel beginnende als gevorderde hardloopsters.

De moeder-dochterloop is een run speciaal voor moeders en hun dochters om samen te finishen. Samen sportief bezig zijn en plezier hebben is waar deze dag om draait.

Op het terrein van de Universiteit Twente is een prachtig en groen parcours uitgezet. Daarbij zal er een Lifestyledorp komen met diverse stands die leuke producten speciaal voor vrouwen aanbieden. Voor de bezoekers van dit evenement is er uiteraard ook genoeg te beleven. Naast het aanmoedigen van de hardloopsters kunnen zij genieten van een hapje of drankje op het gezellige terras of het Lifestyledorp ontdekken met allerlei leuke activiteiten.

Voor de kleine vrouwtjes en mannetjes is er een springkussen aanwezig en zijn er andere leuke spelletjes speciaal voor kinderen. Zo kan iedereen een leuke dag beleven tijdens de Twentse Vrouwenloop.

Tijdens de Twentse Vrouwenloop wordt er aandacht besteed aan De Nije Stichting. De stichting zet zich in voor (ex) kankerpatiƫnten om ze even in het zonnetje te zetten. Voor elke inschrijving gaat er 2 euro naar de stichting toe.

Wanneer

Deelname 5 km (vanaf 12 jaar)€ 12.00
Deelname 10 km (vanaf 16 jaar)€ 12.00
Wandelen c.a. 6 km (alle leeftijden)€ 12.00
Moeder-dochterloop (alle leeftijden)Gratis
Contact

Universiteit Twente

Drienerlolaan 5

7522NB Enschede

+31 53 4899111

www.twentsevrouwenloop.nl/

Route plannen

Locatiegegevens

1 Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede

Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer