Shot 947 1529412297 13 juli 2018
Muziek

UITZWAAICONCERT SHOT

Deze zomer gaat Studenten Harmonie Orkest Twente (SHOT) op concertreis naar Engeland.

Geniet in Nederland nog van het zomerse en Brits getinte repertoire van SHOT op een rustige zomeravond.

Lees verder
20:00 - 21:30
5.00

Geniet in Nederland nog van het zomerse en Brits getinte repertoire van SHOT op een rustige zomeravond.

Op zondag 15 juli vertrekt het orkest richting Bristol, waar het tot 17 juli zal blijven. Op 18 juli reist SHOT door naar Londen, om op 22 juli huiswaarts te keren. Vlak voor deze tournee heeft u nog de kans naar SHOT te komen luisteren bij het uitzwaaiconcert op vrijdag 13 juli. Geniet in Nederland nog van het zomerse en Brits getinte repertoire van SHOT op een rustige zomeravond.

Een van de typisch Britse stukken is Pomp and Circumstance van Edward Elgar. Dit stuk bevat verschillende marsen, waarvan de eerste wellicht de bekendste is. Het trio van deze mars bevat de tune Land of Hope and Glory, een melodie die menig Brits hart sneller doet kloppen. Verder speelt SHOT Of Sailors and Whales van W. Francis McBeth. Dit is gebaseerd op het boek Moby Dick van Herman Melville. Het stuk bevat vijf delen. Tijdens het stuk wordt het verhaal van Moby Dick in verkorte versie verteld. Naast deze wat grotere werken speelt SHOT ook lichtere muziek, waaronder de Deep Purple Medley, een klassieker tijdens de concertreizen van SHOT.

De locatie voor het concert is de Gereformeerde kerk van Glanerbrug, Schipholtstraat 41, Enschede. De kaarten zijn beschikbaar ter plaatse of in de voorverkoop

Wanneer

Prijzen
Entree€ 5.00

UnionCard Houders betalen €3,-