Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Notte Italiana
      29 oktober
Gastronomie, Muziek

UNA NOTTE ITALIANA

Feestavond in Italiaanse sfeer

Een spetterende avond met Italiaanse livemuziek van zanger Gino Politti, DJ Gianni Esposito die alle bekende ...

Lees verder
20:00 - 01:00
12.50

Een spetterende avond met Italiaanse livemuziek van zanger Gino Politti, DJ Gianni Esposito die alle bekende Italiaanse hits voorbij laat komen, een loterij met geweldige prijzen en natuurlijk heerlijke Italiaanse hapjes en drankjes. Dat is Una Notte Italiana!

Italiaanse sferen in Partycentrum Vrieler

Dit voorjaar durfden Gabriëlla Aloise, Gina Agus en Bruna Poddi het weer aan om de organisatie van de derde editie op te starten. De speciaal aangemaakte facebookgroep telt bijna 850 leden en ook nu weer zijn er inmiddels een paar honderd kaarten verkocht. Als nieuwe locatie werd Partycentrum Vrieler gevonden. Natuurlijk heeft ook het programma weer vorm gekregen.

“De avond is niet alleen voor Italianen maar voor iedereen die van Italië en de Italiaanse sfeer houdt. We willen er opnieuw een fantastische avond van maken waar nog lang over wordt nagepraat. Iedereen krijgt een welkomstdrankje en er worden de hele avond lekkere Italiaanse hapjes geserveerd. Hiervoor zorgen Pinna Delicatessen uit Enschede en Ristorante Isolabella da Davide uit Losser. Bij deze twee zaken zijn ook kaarten in de voorverkoop te verkrijgen. Natuurlijk kan men ook op de avond zelf aan de kassa kaarten kopen.”

Op dit moment wordt samen met sponsors gezorgd voor mooie prijzen die in een loterij zijn te winnen. Van heerlijke delicatessen, tot dinerbonnen, leespakketten met glossy magazines, een mooie leren tas, beautybehandeling en nog veel meer. Als klap op de vuurpijl is er een fantastische hoofdprijs te winnen!

Toegang 12,50 euro incl. hapjes en welkomstdrankje.

Wanneer

za 29 okt. 2022 t/m za 29 okt. 2022 29 oktober van 20:00 tot 01:00

Prijzen
Entree€ 12.50
Locatie

Café Partycentrum Vrieler

Brinkstraat 301-303

7541 AR Enschede

053-4323719

Facebook evenement

[email protected]

Meer informatie

Route plannen

Locatiegegevens

1 Café Partycentrum Vrieler
Brinkstraat 301-303
7541 AR Enschede