Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Banner undercurrent 28 april
Muziek, Kunst en cultuur

UNDERCURRENT TRIO FEAT. GERARD KLEIJN

Een grote verscheidenheid aan verschillende stemmingen.

De opwindende internationale groep Undercurrent Trio speelt spannende, vrije en intense muziek. De muziek van ...

Lees verder
21:00
15.00

De opwindende internationale groep Undercurrent Trio speelt spannende, vrije en intense muziek. De muziek van Undercurrent Trio biedt een grote verscheidenheid aan verschillende stemmingen. Gerard Klein vult het trio aan voor een vermakelijke avond.

Melodieën uit het hart vertellen een verhaal terwijl de band zich door muzikale landschappen beweegt met gebruik van verschillende klankkleuren en contrasten. Avonturen in muzikale stijlen creëren filmische muziek in dromerige kleuren, donkere sombere dikke grooves of scherp politiek commentaar. De drie muzikanten verkennen de meeslepende en soms meeslepende composities door veel vrijheid van expressie te nemen en door sterk samenspel en felle improvisaties van alle drie de leden.

De ongebruikelijke instrumentatie van klarinet, basklarinet, tenorsaxofoon, gitaar en drums biedt de luisteraar een fris geluid. Het gebruik van de muzikale ruimte is een sterk punt van het Trio. De ongebruikelijke bezetting van klarinet, basklarinet, tenorsaxofoon, gitaar en drums biedt de luisteraar een fris geluid. Voor dit concert wordt het trio aangevuld door één van Nederlands meest vermaarde trompettisten: Gerard Kleijn.

Wanneer

vr 28 apr. 2023 t/m vr 28 apr. 2023 28 april vanaf 21:00

Prijzen
Entree€ 15.00
Jongeren en studenten€ 10.00
Lid/jaarkaarthouderGratis
Locatie

Jazzpodium de Tor

Walstraat 21

7511GE Enschede

Website evenement

Bestel je kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Jazzpodium de Tor
Walstraat 21
7511GE Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden