Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Vakantiebeurs2 1665 1541064193 35ht60rjsa
Evenement

VAKANTIEBEURS ENSCHEDE

Dé beurs met inspiratie voor uw vakantie

Je vindt op deze beurs inspiratie voor je zonvakantie, verre reizen, rondreizen, campingvakantie, stedentrips ...

Lees verder

Je vindt op deze beurs inspiratie voor je zonvakantie, verre reizen, rondreizen, campingvakantie, stedentrips en nog veel meer bij de verschillende stands of tijdens een van de presentaties.

Vakantiebeurs Enschede is een samenwerking van TUI at Home Alex Achterhuis, Lianne Niemeijer en Monique in het Veld. De beurs wordt dit jaar voor de 2de keer georganiseerd en zal plaats vinden op zondag 18 november 2018 in Hangar11 op Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe in Enschede.

De Vakantiebeurs Enschede is hèt leuke en inspirerende vakantie evenement in Oost-Nederland. Voor vakantiegangers een ultieme plaats om in een levendige omgeving persoonlijk in contact te komen met reisaanbieders en toeristische experts. Met als doel zich te oriënteren, te laten inspireren, te vermaken en uiteraard om de beste vakantiedeals te sluiten. De laatste jaren is de vraag naar een vakantiebeurs in de regio steeds groter geworden. Monique in het Veld (uit Haaksbergen), Alex Achterhuis en Lianne Niemeijer (beiden uit Enschede) hebben daarom besloten om na de succesvolle editie van vorig jaar ook in 2018 de Vakantiebeurs Enschede te organiseren. Het streven is nog steeds dat het een jaarlijks terugkerend evenement is, dat inspeelt op de trends en ontwikkelingen op het gebied van reizen en dat voldoet aan de vraag en wensen van de consument.

Programma en presentaties

In Hangar 11 op Vliegveld Twenthe zijn op zondag 18 november zo’n vijfentwintigtal organisaties aanwezig met een gevarieerd reisaanbod: zonbestemmingen zoals Gran Canaria, Cyprus, Dominicaanse Republiek. Fietsvakanties, cruises, bus- en treinreizen. Op pad met de camper of overnachten in een luxe tent of hotelkamer. Europese bestemmingen zoals Noorwegen. Vliegveld Münster-Osnabrück en vliegmaatschappij Germania. Ver weg bestemmingen zoals Canada, Amerika, Thailand, Azië en Afrika. Naast het bezoeken van de stands zijn er diverse presentaties bij te wonen die het bovengenoemde programma ondersteunen. Iedere presentatie duurt 30 minuten en het is raadzaam om vooraf een (gratis) stoel te reserveren via de website www.vakantiebeursenschede.nl.

Wanneer

Contact

Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

Vliegveldweg 345

7524PT Enschede

vakantiebeursenschede.nl/

Route plannen

Locatiegegevens

1 Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie
Vliegveldweg 345
7524PT Enschede