Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Van Dik Hout in Enschede 26 maart
Muziek

VAN DIK HOUT

De Akoestische Sessies

Een theaterconcert waarbij Van Dik Hout de magie van het optreden in een kleine en intieme setting heeft heron...

Lees verder
20:30
24.50

Een theaterconcert waarbij Van Dik Hout de magie van het optreden in een kleine en intieme setting heeft herontdekt. Ben jij ook benieuwd naar deze herontdekking? Bestel dan snel je tickets!

Er zijn maar weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Het aantal bands dat na zo’n periode nog altijd met de gretigheid van een jonge hond musiceert, is op één hand te tellen. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid en daarom ontvingen ze dit jaar 'De Gouden Harp' voor hun belangrijke bijdrage aan de muziekindustrie. De band is een Nederpopinstituut dat trots is op het muzikale verleden, maar vooral vooruit blijft kijken.

In tijden waarin live-muziek niet vanzelfsprekend is gebleken herontdekte de band de magie van het optreden in een kleine en intieme setting. Dit is zo goed bevallen dat ze op deze wijze een select aantal akoestische shows zullen blijven spelen. Zanger Martin Buitenhuis: “Net als vroeger, Instrumenten achter in de bus en gaan! We kijken er enorm naar uit onze muziek weer te laten klinken”.

Wanneer

26 maart vanaf 20:30

Prijzen
Normaal tarief€ 24.50

Incl. garderobe

Locatie

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden