Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Vaudeville 12 november
Kunst en cultuur

VAUDEVILLE DE LIVESHOW

In Vaudeville: de liveshow halen ze, gewapend met een repertoire van gloednieuwe zelfgeschreven teksten en eeuwenoude acts, genadeloos de actualiteit door de mangel.

Het wordt een spectacle coupé in een tv-show setting met afwisselende, uiteenlopende, scènes, sketches, dansje...

Lees verder
22:00
15.00

Het wordt een spectacle coupé in een tv-show setting met afwisselende, uiteenlopende, scènes, sketches, dansjes, slapstick, gedichten, liedjes en teksten.

Maak gebruik van de Passe-partout: deze voorstelling is onderdeel van 3 voorstellingen van Theatertroep (VAUDEVILLE, KAAL EN DE BOMEN, HET BOS). U ontvangt een korting bij aankoop van 2 of 3 voorstellingen voor Theatertroep! De korting wordt aan het eind van het bestelproces automatisch verrekend. Voor 1 kaartje betaalt u €15, voor twee kaarten €19 en voor alle drie betaalt u €22.

De Theatertroep speelt…

drie stukken stuk voor stuk voor stuk stuk. De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer. Omdat het kan, mag en moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. Buiten is het guur, binnen staat de ventilatie op de hoogste stand. De Theatertroep presenteert drie verschillende korte voorstellingen die op hun eigenwijze reageren op wat zich buiten afspeelt.

Onder het motto ‘drempel omlaag, lat omhoog’ maken we al zes jaar vaudeville-voorstellingen op festivals en in theaters. In Vaudeville: de liveshow halen ze, gewapend met een repertoire van gloednieuwe zelfgeschreven teksten en eeuwenoude acts, genadeloos de actualiteit door de mangel. Het wordt een spectacle coupé in een tv-show setting met afwisselende, uiteenlopende, scènes, sketches, dansjes, slapstick, gedichten, liedjes en teksten.

De Theatertroep is een collectief van tien toneelspelers met een herkenbare speelstijl waarin de mechaniek van het ‘theatermaken’ wordt blootgelegd. De Theatertroep gaat voortdurend op zoek naar nieuwe vormen van theatermaken, nieuwe locaties om te spelen en nieuwe verbindingen met andere kunstdisciplines. Zij doorspit met regelmaat het rijke aanbod aan klassieke en moderne toneelliteratuur, maar duikt even gretig in de geschiedenis van de film, de beeldende kunst, het cabaret en de sketchshow en schrijft daarnaast zelf nieuw repertoire.

Vanaf 2013 is De Theatertroep een stichting met als bestuursleden: Chris Keulemans (voorzitter), Martijn de Rijk (secretaris, vice-voorzitter), Wouter Goedheer (penningmeester) en Hagar Heijmans (algemeen lid, ondersteuning penningmeester). De huidige vaste leden van de Theatertroep zijn: Rosa Asbreuk, Ptrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Jochum Veenstra, Roos Visser en Jasmijn Vriethoff.


Wanneer

12 november vanaf 22:00

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer