Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Data 190408 191755 35hxfxyryi t/m 12 januari
Kinderen

VERGETEN DIEREN EN VERLOREN ZAKEN

Vermiste dingen en vergeten zaken tot leven gebracht in een magisch schuimrubberen wereld.

Vermiste Dieren en andere eigenaardige zaken is de vierde jeugdvoorstelling van Duda Paiva Company en een idee...

Lees verder
14:30
7.50

Vermiste Dieren en andere eigenaardige zaken is de vierde jeugdvoorstelling van Duda Paiva Company en een idee van Tim Velraeds, die ook in de jeugdproducties Grieken en Monsters speelt.

Tim is gefascineerd door dieren die er niet meer zijn, zoals de Dodo. De magische schuimrubberen wereld van Duda Paiva Company is dé ultieme plek om die dieren en andere vergeten zaken weer even tot leven te brengen. Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Dit is een serieus grappig verhaal. Over dingen die er eerst zijn en dan verdwijnen. Over dingen zoals jouw leuke knuffel of dat blauwe speelgoedautootje dat zo hard kon rijden, maar ook de lach van je opa of dat ene mooie liedje in je hoofd. Het ene moment heb je het nog, het volgende moment is het weg. Om veel later, onverwacht weer even op te poppen uit het niets. Niet dat je het dan weer vast kan houden, want dingen die weg zijn blijven weg, toch? Maar waar blijven ze dan als ze weg zijn?

In dit verhaal heeft mijnheer UT ook dingen die hij wil houden. Dingen waarvoor buiten zijn winkel geen plaats meer is: een knorrige vleesetende plant, de allerlaatste buidelwolf en een echte dodo. Maar die waren toch uitgestorven? Mijnheer Ut kan zich een leven zonder deze vermiste dieren niet voorstellen, alleen… alleen is er ook mevrouw Caterpillar en zij gelooft niet in bewaren. Zij gelooft in ‘opgeruimd staat netjes’…

Duda Paiva Company mixt dans met schuimrubberen poppen tot een visuele en toegankelijke vorm van theater. Met zijn jeugdvoorstellingen wil Duda Paiva de wereld die kinderen kennen uit tekenfilms en games op het podium zetten en zó dichtbij brengen dat deze bijna echt wordt.

Kinderen over De Sprookjeskoningin: ‘dit is echt leuk eng’

Wanneer

12 januari vanaf 14:30

Prijzen
Entree€ 7.50
Contact

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

www.wilminktheater.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden