Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Tetem VR High Tech Herfst19 Photo insung yoon unsplash 35hxpsqzgw t/m 27 oktober
Kinderen

VIRTUAL REALITY @ MAAKPLAATSEN

Workshops in heel Twente over Virtual Reality voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Bouw samen een virtuele wereld! Zet een VR bril op en treed binnen in een wereld die je zelf kan vormgeven. Wi...

Lees verder
Gratis

Bouw samen een virtuele wereld! Zet een VR bril op en treed binnen in een wereld die je zelf kan vormgeven. Wie heeft de beste ideeën voor een virtuele wereld? Kom langs om te experimenteren met VR. Kinderen tussen 8-10 jaar plaatsen voorgeprogrammeerde objecten in een virtuele omgeving. Kinderen tussen 10-12 jaar programmeren zelf via CoBlox objecten, en plaatsen deze in een virtuele omgeving, waardoor deze ook interactief wordt.Tetem organiseert in samenwerking met maakplaatsen in Twente (te vinden in bibliotheken, musea en cultuurhuizen) een succesvol High Tech programma gericht op de nieuwste technologieën. Kinderen stappen deze keer in de spannende wereld van Virtual Reality. Inspirerende workshops voor kinderen, met iedere schoolvakantie een ander inspirerend thema.

In samenwerking met vele Maakplaatsen uit heel Twente organiseert Tetem deze herfst het High Tech programma “Virtual Reality”. In de Twentse gemeenten kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar tijdens de herfstvakantie in een spannende virtuele wereld duiken.
Deze serie workshops maakt deel uit van het High tech programma van de Proeftuin Twentse Maakplaatsen welke tijdens de schoolvakanties wordt aangeboden in de 14 Twentse gemeenten. Dit programma heeft tot doel om technologie, digitalisering en maakcultuur beter te verankeren in de regio.

Wanneer

t/m 27 oktober

Prijzen
EntreeGratis

Deelname is vaak gratis, soms wordt een klein bedrag gevraagd.

Tetem Vr  High Tech Herfst 19 Beeld
Tetem Vr  High Tech Herfst19 1
Tetem Vr  High Tech Herfst19 Giu Vicente
Tetem Vr  High Tech Herfst19 Christina Bakuchava 88 Bijgesneden