Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Kaliber viool Enschede t/m 24 oktober
Muziek

VRIENDENWEEK VOOR STRIJKERS BIJ KALIBER KUNSTENSCHOOL

Gratis proeflessen viool, cello en contrabas

In de Vriendenweek voor Strijkers kun jij gratis strijkinstrumenten uitproberen bij Kaliber Kunstenschool. Maa...

Lees verder
09:00
Gratis

In de Vriendenweek voor Strijkers kun jij gratis strijkinstrumenten uitproberen bij Kaliber Kunstenschool. Maak kennis met diverse instrumenten zoals de contrabas met z'n diepe, volle klank of de cello met prachtige ronde volle klanken. Om de kennismaking zo gemakkelijk mogelijk te maken biedt Kaliber Kunstenschool tijdens de Vriendenweek een aantal gratis open lessen aan. Meld je aan en kom langs om eens mee te doen en de docent te ontmoeten. Liever een ander moment? Neem contact met ons op om een gratis proefles in te plannen!

Veel verschillende tonen en klanken, van laag tot hoog. Op een strijkinstrument kan het allemaal! In de Vriendenweek voor Strijkers kun jij dit zelf uitproberen bij Kaliber Kunstenschool. Maak kennis met diverse instrumenten zoals de contrabas met z'n diepe, volle klank of de cello met prachtige ronde volle klanken. Zelf spelen of in een ensemble, als strijker is het mogelijk! Je komt strijkinstrumenten tegen in allerlei ensembles. Niet alleen in de klassieke muziekstijlen, maar ook in de moderne muziek zoals jazz, blues en rock. Lekker veelzijdig dus!

Om de kennismaking zo gemakkelijk mogelijk te maken biedt Kaliber Kunstenschool tijdens de Vriendenweek een aantal gratis open lessen aan. Meld je aan en kom langs om eens mee te doen en de docent te ontmoeten. Liever een ander moment? Neem contact met ons op om een gratis proefles in te plannen!

Extra voordelen van les bij Kaliber Kunstenschool:

• Naast je wekelijkse les kun je gratis in een ensemble of orkest

• Lijkt het je leuk om daarnaast nog iets heel anders te doen, zoals zingen, beeldende kunst of dansen dan kun je met 40% korting nog een groepsles afnemen

• Je krijgt altijd mogelijkheden om te exposeren, op te treden en podiumervaring op te doen

Kijk op www.kaliberkunstenschool.nl/vr... om je in te schrijven voor een open les of neem contact op voor meer informatie over onze lessen en de mogelijkheden.

Wanneer

t/m 24 oktober

Prijzen
entreeGratis
Contact

Kaliber Kunstenschool

Willem Wilminkplein 1

7511 PG Enschede

088-4868700

Website evenement

[email protected]

Contrabasles bij Kaliber foto Ralph de Rozario Enschede

Route plannen

Locatiegegevens

1 Kaliber Kunstenschool
Willem Wilminkplein 1
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245
Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info