Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
VRIJ middagborrel 2421 1552387714 35hxecrija t/m 22 maart
Uitgaan

VRIJ (UITVERKOCHT)

De gekste vrijdagmiddagborrel!

Na een oorverdovende stilte van enkele maanden komt VRIJ terug! Op vrijdag 22 maart zal VRIJ een legendarisch ...

Lees verder
16:00 - 23:00
12.50

Na een oorverdovende stilte van enkele maanden komt VRIJ terug! Op vrijdag 22 maart zal VRIJ een legendarisch pand binnen de singels van Enschede omtoveren tot een heus indoor festival.

Locatie
VRIJ zal een groot feest geven op de plek waar vele Enschedeërs hun allereerste levenslicht zagen. De complete vroegere kraamafdeling van het oude Stadsmaten Ziekenhuis (Medisch Spectrum Twente) aan het Ariënsplein wordt omgebouwd tot de aller gekste vrijdagmiddagborrel! Met vier verschillende area's verdeeld over drie etages belooft het een knotsgekke vrijdag te worden waar men nog lange tijd over na zal praten, mis het dus niet!

Op dit moment wordt het voormalige ziekenhuis verbouwd zodat het in een andere vorm behouden blijft voor de stad. Kort gezegd, je bent erbij of je bent er niet bij. De eerste en laatste kans om te feesten in de catacomben van deze Enschedese bakermat onder het genot van muziek, een heleboel gezellige mensen, een hapje en drankje.

Wat is VRIJ?
Tijdens VRIJ – De gekste vrijdagmiddagborrel van Nederland kun je elke editie op een unieke & inspirerende locatie in Enschede genieten van je welverdiende vrijdagmiddagborrel! Samen met vrienden of collega’s sluit je de week af en kan hét weekend feestelijk beginnen! Gepaard met vermaak, borrels, foodtrucks en de lekkerste hitjes dansen jullie de sterren van de hemel! Naast het steunen van oneindig veel plezier ondersteunt VRIJ ook verschillende goede doelen met de opbrengst.

Wanneer

22 maart van 16:00 tot 23:00

Prijzen
Entree€ 12.50