Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
waagstukken t/m 14 december
Kunst en cultuur

WAAGSTUKKEN

De twee cabaretières zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Frencken en Wiersma krijg je niet meer klein.

Over lief, leed, lust en levensmoed

Lees verder

Over lief, leed, lust en levensmoed

Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen, lekke waterbedden en geflopte voorstellingen: geluk is Mylou en Dorine niet aan komen waaien. Maar de twee cabaretières hebben de mouwen opgestroopt en de schouders eronder gezet. Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Frencken en Wiersma krijg je niet meer klein.

Iedereen krijgt het van jongs af aan te horen: om iets te bereiken in het leven moet je dúrven: laten zien wat je in huis hebt, je onderscheiden, uitblinken, winnen. Opzij, jij komt eraan.

Maar wat als je dat niet makkelijk voor elkaar krijgt en je zo’n beetje door leven, liefde en werk heen stumpert? Ben je dan laf? Een loser? Hoe zit het toch met lef: is het een natuurtalent, of kun je het leren? Misschien ben je juist moedig als je je zwakheden tot op de bodem verkent en aan anderen toont. Ja, misschien zijn losers de nieuwe winnaars.

Twee cabaretières laveren tussen lefgozers en lafbekken. Gewapend met piano en gitaar. In Waagstukken laten deze veelgeprezen liedschrijfsters het achterste van hun tong zien. Zij dagen elkaar en hun publiek uit, want je hebt moed nodig. Om door te gaan - of om er voor eens en voor altijd mee op te houden.

Wanneer

14 december vanaf 12:30

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Waagstukken

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245
Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info