Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Warme Woorden Enschede t/m 26 juni
Kunst en cultuur

WARMEWOORDENFESTIVAL 2022

Een poëtisch feest waarbij bezoekers samen met dichters, musici en kunstenaars de poëzie lezen, koesteren, luisteren, vieren en beleven rondom het thema natuur.

Een muzikaal poëtisch feestje waar bekende en minder bekende dichters, muzikanten, DJ’s spoken word-artiesten ...

Lees verder
Roombeek Cultuurpark
10:00 - 21:30
10.00

Een muzikaal poëtisch feestje waar bekende en minder bekende dichters, muzikanten, DJ’s spoken word-artiesten en rappers in een knusse festivalsetting, hartverwarmende woorden en klanken schenken. Dat maakt het WARMEWOORDENFESTIVAL 2022 tot een muzikale, poëtische happening!

Editie 2 van Warme Woorden gaat er komen! Reserveer zondag 26 juni 2022 in je agenda, en houd deze page in de gaten voor updates en kaartverkoop.

Op zondag 26 juni 2022 organiseert Dichters in Enschede (die), i.s.m. de Stichting Literaire Manifestaties (SLME), de Bibliotheek en De Museumfabriek, de tweede versie van het Warme Woorden Festival van 10.00 tot 21.00 uur op Het Roombeek buiten bij De Museumfabriek.

Bezoekers kunnen samen met dichters, musici en kunstenaars de poëzie lezen, koesteren, luisteren, vieren en beleven rondom het thema van de Nationale Poëzieweek ‘Natuur: bloesemingen en overvloed.’ en er volop genieten van woord, klank en beeld.

Geniet van woord, klank en beeld. Luister bijvoorbeeld naar de eigenwijze poëtische (pop)teksten van Iris Penning, de gedichten van Ingmar Heytze, Ellen Deckwitz, Roodaan al Galidi, rap en spoken word van Joshua Vonk en Noëmar, naar de gedichten van de ‘noaberdichters’ en Enschedees eigen diedichters.

En er is meer: In het WarmeWoordenDichtentent kun je workshops volgen of een gedichtenbundel lenen bij de Boekbakfiets en lekker op een zitzak neerstrijken om zelf te lezen. Er zijn foodtrucks en in de WarmeWoordenaanTafeltent kun je je versnapering oppeuzelen, waarbij één van de diedichters een gedicht voorleest of waar je informatie kunt vinden over allerlei poëzie-activiteiten.

Het programma is te vinden op www.dichtersinenschede.nl

Wanneer

zo 26 jun. 2022 t/m zo 26 jun. 2022 26 juni van 10:00 tot 21:30

Prijzen
Entree€ 10.00
Kassa€ 12.50

Houd de pagina in de gaten voor updates betreft de kaartverkoop

Locatie

Roombeek Cultuurpark

Stroinksbleekweg 16

7523 ZL Enschede

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Roombeek Cultuurpark
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede