Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
400x400 351 1150 bruun en jan wat nou oud liggend copyright chris philippo 180613 104940 35hsxy82ln

WAT NOU OUD? - BRUUN KUIJT & JAN ELBERTSE

Tragikomische en herkenbare voorstelling over ouder worden in een snelle maatschappij.

Bruun Kuijt en Jan Elbertse naderen de grens van ‘oud’. Van versleten, saai, lelijk, zwak en uitgerangeerd zijn. Althans, zo wordt er tegen ouderdom in onze maatschappij vaak aangekeken. De acteurs hebben schrijver Wannie de Wijn bereid gevonden dat gegeven op komische en ontroerende wijze uit te werken.

Bruun en Jan spelen twee gepensioneerde acteurs, tevens liefdespartners, die nog één keer gevraagd worden een optreden te verzorgen in een succesvolle, snelle talkshow die dagelijks op de buis te zien is. Zullen de beide heren in staat zijn hun act in één minuut te presenteren en de waanzin van deze snelle maatschappij te overleven?

Over Bruun Kuijt
Bruun Kuijt is acteur, regisseur en schrijver. Bruun stond als acteur/zanger in diverse musicals en speelde bij jeugdtheatervereniging Mevr. Smit, het RO theater en Huis a/d Amstel. Op televisie was hij onder meer te zien in Geheime Dienst bij de VARA, op het witte doek in Karakter en Lef. Hij schreef diverse stukken voor o.m. het Hofpleintheater in Rotterdam. Bij het thrillertheater regisseerde hij o.a.Arsenicum en Oude Kant, Sherlock Holmes en de hond van de Baskervilles, Paul Vlaanderen, The 39 Steps, Dial M for Murder en de laatste zeer succesvolle voorstelling De Man die het Wist.

Over Jan Elbertse
Zanger en acteur Jan Elbertse zette zijn eerste stappen in de theaterwereld tijdens zijn opleiding aan de Academie voor de Kleinkunst. Sindsdien speelde hij onder andere Dick Bruna in de eerste Nijntje-musical, had hij een rol in de musical Doe Maar (John Kraaikamp Musical Award) en was hij te zien in Onder de groene hemel. In Nooit te oud... - met teksten van Guus Vleugel en Toon Hermans - laat hij zijn stem horen.

Regie Allan Zipson | Spel Bruun Kuijt en Jan Elbertse | Tekst Wannie de Wijn

Wanneer

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website Concordia

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede