Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Jael 2746 1554903515 35hxfz4tyw t/m 17 mei
Muziek

WAVES: JAËL

Hiphop, Modern Funk, Eclectic R&B en Future Bass bij Metropool Enschede.

23:00
10.00

JAËL
JAËL groeit op in Den Haag en krijgt een behoorlijke muzikale opvoeding van zijn Molukse ouders die groot liefhebber zijn van zowel Molukse folk en gospel als ook van soul, funk en r&b. De paplepelinvloeden vermengt deze producer, dj,en vocalist in zijn eigen composities en sets met de muziek die hij zelf ontdekt. Zijn signature sound geeft het begrip eclectische mix een nieuwe lading en zijn eigen stijl en onorthodoxe manier van werken brengen hem over de hele wereld. Voorproefjes van waar je vanavond op kan gaan dansen hieronder, veel meer JAËL bij Waves deze avond!

Lee Funksta
Lee funksta is een funkateer die Nederland op de future funk radar heeft gezet wereldwijd. Met de support van o.a. Dam Funk, Seven Davis Jr. en nog andere grootheden. Hij produceert heerlijke samensmeltingen van warme akkoorden die een gevoel van 80’s nostalgie en futuristisch teweegbrengen. Met deze 'modern funksta' op de 1 en 2’s is het gegarandeerd dansen geblazen.

Danny van der Lugt
Ooit op jonge leeftijd getipt door Farid Benmbarek (TopNotch) voor zijn beatmaker talent. En nu elke dag aan het groeien in zijn carrière als dj/producer. Zijn DJ-sets bestaan uit een opbouwende mengelmoes van disco tot beats tot bass.

Daparohu
Daparohu is een nieuw gezicht bij Waves. Als breakdancer groeide hij op in een muzikale familie waar hiphop, soul, jazz en funk onderdeel waren van zijn dagelijkse opvoeding. Met zijn 'dancer state of mind' weet hij als geen ander hoe hij een crowd kan bewegen. Verwacht vergeten pareltjes en warmte op de dansvloer.

Wanneer

17 mei vanaf 23:00

Prijzen
Entree voorverkoop€ 10.00
Entree avondkassa€ 12.50
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245