Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Prinses amalia 19 november
Kinderen, Kunst en cultuur

WIE JIJ DAN WEL NIET BENT (10+)

Wie jij dan wel niet bent is een voorstelling die je constant op het verkeerde been zet. Net als je denkt te weten waar je naar kijkt, verandert alles weer.

We zijn aanwezig bij de landelijke Theatertour van Prinses Amalia, waarmee zij zich voorstelt aan het Nederlan...

Lees verder
19:30
7.50

We zijn aanwezig bij de landelijke Theatertour van Prinses Amalia, waarmee zij zich voorstelt aan het Nederlandse volk: Wie ben ik?

Sosha Duysker, bekend als presentator van televisieprogramma’s als Het Klokhuis en De Buitendienst, heet ons welkom. In de hoek staat een serieuze beveiliger. De bloemen staan klaar en de blauwe loper ligt uit. Maar wat begint als recht-toe-recht-aan-lezing over een Koninklijk leven, verandert in een bonte estafette van persoonsverwisselingen. Want wie zijn de mensen waar we naar kijken? Wie speelt hier wie en waar blijft de echte Amalia?

Net als je denkt te weten waar je naar kijkt, verandert het weer, en nog een keer, en nog een keer. In een ontregelend uurtje denk-spektakel onderzoekt WIE JIJ DAN WEL NIET BENT de vraag of je kunt kiezen wie je bent.

Theater van de Zaak A neemt kinderen en volwassenen met humor mee in de wereld van de filosofie. Klassieke filosofische vragen en thema’s worden op toegankelijke wijze vertaald in een ontregelende theaterervaring. Echt en nep lopen op verrassende wijze door elkaar en de kijker wordt uitgedaagd om z’n denken aan te zetten.

De Zaak A is opgericht door Annelies Appelhof. Annelies heeft zich sinds haar afstuderen in 2010 ontwikkeld tot een eigenzinnige maker voor jeugd. In 2013 won ze samen met Karlijn Sonderen de STIP Jeugdtheaterprijs. De afgelopen jaren heeft zij zich verder kunnen ontwikkelen onder de vleugels van Theatergezelschap BonteHond.

Wanneer

19 november vanaf 19:30

Prijzen
Entree€ 7.50
Contact

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer