Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Wijn Trein museumbuurtspoorweg 3209 1560756168 35hxjec8m8 t/m 28 juni
Gastronomie

WIJN & TREIN

Een bijzondere wijnproeverij in een rijdende stoomtrein!

Museum Buurtspoorweg en Wijngaard Hof van Twente slaan de handen ineen. Zij organiseren op vrijdag 28 juni hun...

Lees verder
19:00 - 22:00
29.50

Museum Buurtspoorweg en Wijngaard Hof van Twente slaan de handen ineen. Zij organiseren op vrijdag 28 juni hun allereerste wijnproeverij in een rijdende stoomtrein. Een unieke belevenis, waarbij tijdens een nostalgische stoomtreinrit in het authentieke restauratierijtuig genoten kan worden van diverse wijnen en lekkernijen. Onderweg geniet u van het prachtige Twentse landschap en vertelt de vinoloog u alles over de bijzondere wijnen uit Bentelo.

Lokale wijngaard met internationale erkenning
Wijngaard Hof van Twente is in 2000 gestart door Roelof en Ilse Visscher en staat inmiddels internationaal bekend om haar kwalitatief hoogstaande wijnen van eigen grond. Het Bentelose bedrijf behoort met maar liefst 5,5 hectare grond tot één van de grootste wijngaarden van Nederland. Op eigen erf worden de zelf verbouwde druiven verwerkt tot de lekkerste rode-, witte- en roséwijnen. Deze zijn vrijdag 28 juni te proeven tijdens het Wijn & Trein arrangement bij Museum Buurtspoorweg te Haaksbergen.

Eersteklas luxe uit de jaren ‘20
Een bezoek aan Museum Buurtspoorweg is een belevenis voor jong en oud. Je ziet én voelt de bijzondere verhalen van alle reizigers uit het begin van de 20e eeuw. Stap zelf eens terug in de tijd en neem voor het Wijn & Trein arrangement plaats in ons prachtige eersteklas restauratierijtuig uit 1929. Het is volledig gerestaureerd en ademt de sfeer van de luxe in de jaren ’20. De historische aankleding, sfeervolle verlichting en comfortabele banken zorgen voor een onvergetelijke reis.

Stap aan boord en laat u verrassen
Het Wijn & Trein arrangement is te boeken via www.museumbuurtspoorweg.nl. Er is slechts plek voor 44 personen, dus wacht niet te lang met reserveren. Alle informatie over dit arrangement en het programma vind je ook op onze website. Laat je verrassen en stap aan boord voor een onvergetelijke Wijn & Trein avond.

Wanneer

28 juni van 19:00 tot 22:00

Prijzen
Entree€ 29.50
Contact

Museum Buurtspoorweg

Kruising Boekelosestraat - Dirk Papestraat

7548 AR Boekelo

+31 53 5721516

www.museumbuurtspoorweg.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Museum Buurtspoorweg
Kruising Boekelosestraat - Dirk Papestraat
7548 AR Boekelo