Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bestekinderlied 2201 1550480080 35hxcsscpe t/m 13 april
Muziek, Kinderen

WILLEM WILMINK BESTE KINDERLIED 2019

Een feestelijke avond met de de prijsuitreiking van het beste Nederlandse kinderlied.

Tijdens deze speciaal voor de gelegenheid geproduceerde, feestelijke theatervoorstelling voor jong en oud vol ...

Lees verder
19:00
7.50

Tijdens deze speciaal voor de gelegenheid geproduceerde, feestelijke theatervoorstelling voor jong en oud vol muziek, dans en bijzondere optredens zullen de genomineerde liedjes ten gehore worden gebracht en wordt de winnaar van de Willem Wilminkprijs bekend gemaakt.​

Op zaterdag 13 april wordt de Willem Wilminkprijs voor het beste Kinderlied 2019 uitgereikt, als onderdeel van het BIG BANG Festival. Uit de inzendingen heeft de vakjury vier liedjes genomineerd. Tijdens de speciale avond in De Kleine Willem in Enschede worden de vier kinderliedjes uitgevoerd. De vakjury en de kinderjury maken deze avond de winnaar bekend.

De vakjury bestaande uit Katinka Polderman, Ageeth de Haan, Thijs Borsten, Fay Lovsky en Trudie Lucardie heeft een selectie moeten maken uit inzendingen vanuit heel Nederland. De nominaties zijn gegaan naar:
Jeroen Schipper met ‘Kijk eens wat ik kan’
Jurrian van Dongen met ‘Watermoleculen’
Selma Visscher met ‘De egel’
Jasper Smit met ‘Ik heb zelf iemand gepest’

Naast de vakjury worden de genomineerde liedjes ook ter beoordeling voorgelegd aan een kinderjury bestaande uit leerlingen van de Openbare Basisschool Prinseschool in Enschede. Zij kiezen hun eigen winnaar uit de nominaties.

De genomineerde liedjes worden uitgevoerd door de Theatermakerij als onderdeel van het BIG BANG Festival op 13 april in De Kleine Willem te Enschede. Aansluitend wordt de winnaar bekend gemaakt. De regie van het programma is in handen van Niki Romijn (theatermaker, zangeres/stemactrice) en wordt gepresenteerd door acteur, kinderboekenschrijver en poppenspeler Mark Haayema. Muzikale leiding door Henk Ruiter.

Wanneer

13 april vanaf 19:00

Prijzen
Entree€ 7.50

Excl. €2,50 boekingskosten per bestelling.

Locatie

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

www.wilminktheater.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden