Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Img8269 149 20 november
Kunst en cultuur

WRAK

Fadua El Akchaoui, bekend van de hitvoorstelling Melk & Dadels, neemt je komend seizoen in haar allereerste soloshow onder regie van Daria Bukvić mee op een roadtrip door haar waanzinnige leven.

20:30
15.00

Deze doortastende vrouw – van laten we zeggen ergens in de dertig - weet als geen ander dat humor en pijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In diverse flashbacks belandt ze onder andere in de grijze Opel Record van haar vader op weg naar Marokko, waarbij verdwalen een zekerheid is. En wat te denken van die foute groene pooierbak waar haar eerste vriendje mee kwam aanrijden? Via de auto’s, klootzakken en onzekerheden in haar leven zoekt El Akchaoui naar zichzelf en een noodzakelijk stukje zelfliefde. Het is een lange weg van wrak naar warrior, maar we komen er wel.


Over Fadua El Akchaoui:

Fadua El Akchaoui; actrice, theatermaker en scenarioschrijver, speelde onder andere in de hitvoorstelling Melk & Dadels over de levens van vier Marokkaans-Nederlandse vrouwen. Ze maakte en speelde Black Privilege op het Amsterdam Fringe Festival en de voorstelling Mabrouk met acteur Nasrdin Dchar.

Wanneer

20 november vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden