Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Emmy Zwagers 2262 1550652975 35hxctz81t t/m 24 februari
Kunst en cultuur

XPO - COME TOGETHER IN A DREAM

Een expositie van Emmy Zwagers.

​Met als beginpunt dromen en visies en een interesse in wetenschap, bouwt Emmy een fysieke en persoonlijke rel...

Lees verder
XPO
12:00 - 17:00
Gratis

​Met als beginpunt dromen en visies en een interesse in wetenschap, bouwt Emmy een fysieke en persoonlijke relatie op met formele beelden.

Door het maken van series en herhalende activiteiten in deze meestal op processen gebaseerde toepassing, gebruikt ze verschillende gereedschappen, materialen en activiteiten: zoals handen, het lichaam, een bezem, olie, spuitverf, haar, papier en polymeer. Uiteindelijk, verlangend naar een gevoel van verbondenheid via haar tweedimensionaal werk en objecten, komen de werken samen in een verfachtige installatie.

Emmy Zwagers (1989, Oosterhout) werkt als multidisciplinaire kunstenaar die momenteel in Den Bosch is gevestigd. Ze studeerde aan AKV St. Joost, Den Bosch en Camberwell College of Arts, Londen, VK. Haar werk werd tentoongesteld op tentoonstellingen zoals a.o. CGP Londen, Londen en Dutch Design Week.

BY WEEKLY is een platform voor het presenteren en cureren van werk van studenten - als een pop-up tentoonstelling, twee keer per maand op verschillende locaties. Dit is de eerste keer dat XPO de expositie host.

Wanneer

t/m 24 februari van 12:00 tot 17:00

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

XPO

Stroinksbleekweg 2

7523 ZL Enschede

www.xpo.nu

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 XPO
Stroinksbleekweg 2
7523 ZL Enschede