Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Data 35hxhoz1n9 3 en 4 december
Kunst en cultuur

YOUP VAN 'T HEK - MET DE KENNIS VAN NU

Een voorstelling van Youp over de wereld en vooral over zichzelf.

Een 16-jarige scholier informeert bij Youp hoe hij cabaretier kan worden. De goede man heeft veertig jaar erva...

Lees verder

Een 16-jarige scholier informeert bij Youp hoe hij cabaretier kan worden. De goede man heeft veertig jaar ervaring.

Youp legt dat voorzichtig uit en blikt met de jongen terug op zijn eigen schuchtere begin. Allemaal met de kennis van nu. Maar het gaat ondertussen vooral over de cabaretier nu! Hij is vorig seizoen 65 geworden en daar maakt hij zich heel vrolijk over. Relativerend over de wereld en vooral over zichzelf. Want uiteindelijk is de beste spot toch zelfspot. En of er gelachen wordt? Wat denkt u zelf?

Eerlijke kaarten via GUTS
Voor deze voorstelling kunt u maximaal 6 kaarten per persoon bestellen. De kaarten voor deze voorstelling van Youp van ‘t Hek worden NIET via Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede verkocht, maar exclusief online door GUTS Tickets. De kaarten zijn inclusief koffie, thee en een pauzedrankje. Het ticketbureau geeft eerlijke smart-tickets uit die gekoppeld zijn aan je mobiele nummer. Zo kunnen de kaarten nooit tegen woekerprijzen doorverkocht worden! Kaarten bestellen kan enkel online via GUTS, dus niet telefonisch en aan de kassa van het Wilminktheater.

Let op: de tickets worden bewaard in uw online account van GUTS. Uw telefoon is op de avond van de voorstelling uw entreebewijs, u ontvangt vanaf 24 uur voor het evenement een email met rij en stoelnummer. Kijk voor meer informatie over GUTS en hun werkwijze/boekingsproces op https://support.guts.tickets/ of lees hier de informatie over het boeken van tickets.

Heeft u een rolstoelplaats nodig? Deze kunt u vanaf 4 juni om 10:00 uur bij GUTS aanvragen via https://guts.tickets/nl/contact/. Ook voor vragen over het boekingsproces en de voorwaarden verwijzen we u door naar deze site.


Wanneer

t/m 4 december vanaf 20:00

Ook op
dinsdag 3 december 2019 vanaf 20:00
woensdag 4 december 2019 vanaf 20:00

Prijzen
Entree€ 35.50
Contact

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Wenninkgaarde 40-42

7511 PH Enschede

+31 53 485 85 00

www.wilminktheater.nl

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245