Zandloper 2368 1551799754 25 maart
Muziek, Kunst & cultuur

ZANDLOPER

Een debuutvoorstelling van Marcel de Graaf (DIS) en Valérie Scheffer.

Valérie Scheffer en Marcel de Graaf - alias DIS - bundelen hun krachten voor een unieke samensmelting van poëz...

Lees verder

Valérie Scheffer en Marcel de Graaf - alias DIS - bundelen hun krachten voor een unieke samensmelting van poëzie en muziek in deze debuutvoorstelling.

De sprekende gedichten van Jean Pierre Rawie, Willem Wilmink en Inge Tielman vormen het bindweefsel van deze voorstelling vol weemoed en schoonheid, met een knipoog naar de vergankelijkheid.

‘’Als mijn poëzie al ergens over gaat, is dat het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema’s liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn.’’ - Jean Pierre Rawie in ’We hebben alles nog tegoed’. 

Valérie Scheffer (1993) zingt, schrijft en componeert. Met haar warme stem en persoonlijkheid raakt ze de toeschouwer recht in het hart. Doorgewinterd troubadour Marcel de Graaf (1952) heeft de combinatie van diepgang en lichtvoetigheid tot een kunst verheven. De eerste samenwerking van dit opvallende duo vond plaats in 2015 ter gelegenheid van kunstexpositie DIS, waarvoor zij het gelijknamige gedicht van Rawie op melodie hebben gezet.

Wanneer

25 maart vanaf 12:30

Prijzen
  • Entree
  • € 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

112