Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Ze bedoelen het goed t/m 15 oktober
Kunst en cultuur

ZE BEDOELEN HET GOED (TRY-OUT)

Door Volkskrant gekozen tot een van de comedytalenten van 2020 - Glodi Lugungu met zijn eerste avondvullende show!

2020 wordt hét jaar voor Glodi Lugungu. Hij heeft er zin in. Eindelijk mag hij doen waar hij daarvoor alleen v...

Lees verder

2020 wordt hét jaar voor Glodi Lugungu. Hij heeft er zin in. Eindelijk mag hij doen waar hij daarvoor alleen van droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken.

Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal. De Volkskrant heeft Glodi uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020. Daar zou je klamme handen van kunnen krijgen. Maar ach.

Glodi neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, deurtrekken bij een familie van negen kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Een avond waar iedereen wordt aangepakt, niemand is veilig, Glodi niet, zijn familie niet, zelfs jij niet! Hou je vast, want ze bedoelen het goed! Vorig seizoen brak het publiek tijdens zijn korte show helemaal de tent af - zó hilarisch vonden de bezoekers het. Dit seizoen mag je Glodi dus beslist niet missen!

Over glodi

Hij groeide op in het Brabantse dorp Dommelen in een gezin van negen kinderen. Hij werd opgevoed als voetballer, maar zijn vrienden zagen in hem een jongen die meer thuishoort op een podium, dan op het voetbalveld. Glodi maakte zijn verhalen vaak mooier dan ze waren. Of hij verzon dingen. Kwam hij thuis van voetbal, zei hij dat hij drie keer had gescoord. Belden zijn ouders de trainer, had hij niet eens gespeeld.”

Hij waagde de sprong bij comedyclub Toomler in Amsterdam. Met succes. In 2017 deed hij auditie bij Comedytrain en er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief. In 2018 won Glodi zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Nu als officieel lid van Comedytrain en door Volkskrant gekozen tot een van de comedytalenten van 2020, staat hij in de theaters met zijn allereerste avondvullende programma Ze bedoelen het goed.

Wanneer

15 oktober vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 15.00
Entree student/CJP€ 13.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245