Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
400x400 20181025 180613 104313 35hsxy8248

ZIN (9+)

Voorstelling van jeugdtheatergezelschap BonteHond en Het Kantoor, voor iedereen vanaf negen jaar over zin, onzin en zinloosheid.

Het langvingerig spookdiertje uit de binnenlanden van Guatemala heeft dringend hulp nodig. Er zijn er nog geen...

Lees verder

Het langvingerig spookdiertje uit de binnenlanden van Guatemala heeft dringend hulp nodig. Er zijn er nog geen dertig over!

De gastvrouw van de avond zit vol goede moed. Met een prachtig programma en alle geloof in de goedheid van de mens zal zij vanavond het langvingerig spookdiertje van zijn ondergang redden. Maar naar mate de avond vordert – artiesten zeggen af, het buffet valt in het water, de Skype verbinding komt maar niet tot stand en niemand haakt aan bij de symbolische actie – zakt de moed haar in de schoenen. Wat heeft het eigenlijk allemaal voor zin?

En als ze dan toch gestopt is met geloven – wat is dan eigenlijk de zin van deze voorstelling?

ZIN is een benefietevenement dat aan zinloosheid te onder lijkt te gaan, tot uit onverwachte hoek existentiële redding komt. ZIN speelt met tijd, zingevingsvragen over het leven in het algemeen en over kunst in het bijzonder. Het publiek wordt verleid tot een smakelijke dwaling tussen zin en onzin, zin hebben, zin maken en zin geven.

Het Kantoor
Karlijn Sonderen en Annelies Appelhof maken met Het Kantoor lecture performances voor kinderen. De voorstellingen zijn ontregelend, bevinden zich op de grens tussen toneel en happening en dwingen het jonge publiek om (soms hardop) mee te filosoferen.

Wanneer

Prijzen
Entree€ 10.00

Studenten € 9,00; CJP/Cultuurkaart € 9,00; Kinderen t/m 12 jaar € 7,50

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede