Zin In Zondag Foto 3550 1570613135 t/m 5 april
Kunst & cultuur, Kinderen

ZIN IN ZONDAG!

Een interactieve ochtend voor alle kinderen (en ouders) die houden van muziek.

Gezinnen kunnen komend seizoen weer genieten van familievoorstellingen tijdens de reeks Zin in Zondag! in het ...

Lees verder
11:00
7.50

Gezinnen kunnen komend seizoen weer genieten van familievoorstellingen tijdens de reeks Zin in Zondag! in het Vestzaktheater

Interactieve ochtenden voor alle kinderen (en ouders) die houden van muziek, met elke editie een ander programma door Somnium Music. Zo mag er in oktober actief mee getrommeld worden, in november is Mozart zijn pruik kwijt… Hoe moet dat nou? 

De rest van de Zin in Zondag!-reeks met elke keer een wisselend programma zijn op

Zondag 6 oktober: Nicole -Timo in het toverbos, Timo gaat samen met zijn tovertrommel op zoek naar de dieren in het bos. Alle kinderen trommelen mee.

Zondag 3 november - Nicole & Margo - Muzikaal verhaal, Mozart is zijn pruikje kwijt, maar hij wil zo graag naar het feest. Hoe moet dat nou?

Zondag 1 december - Tessa - Reis je mee, Tessa's hond, Terry, is op reis. Gelukkig stuurt hij wel kaartjes. Zelfs een uit de woestijn!!!. Deze fantasierijke voorstelling voor kinderen van 4 tot 8 jaar zal de kinderen tot verbazing brengen. 

Zondag 5 januari - Tessa - Fien is bang, Fien is bang, ze durft niets meer! Wij gaan samen kijken hoe wij Fien kunnen helpen. Moeten we haar laten lachen? Of haar lief toezingen? Deze voorstelling staat garant voor ontroerende, bijzondere en vrolijke momenten.

Zondag 2 februari -  Nicole - Katja's Keukenorkest, Katja besluit alleen de keuken in te gaan... maar of dat zo'n goed idee is... De kinderen drummen op materialen uit de keuken. 

Zondag 1 maart -  Tessa - Zingen met Pim.

Zondag 5 april -  Nicole: Benjamin's buizen, Benjamin heeft buizen, maar hij is bang voor het geluid dat de buizen maken. Samen met Nicole leer hij dat geluid niet eng is maar juist leuk. 

Wanneer

t/m 5 april vanaf 11:00

Prijzen
  • Entree normaal
  • Entree kind <13
  • € 7.50
  • € 5.00
Contact

Het Vestzaktheater

Walstraat 35

7511 GG Enschede

0534300999

hetvestzaktheater.nl

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Het Vestzaktheater

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Q-Park Enschede
Van Loenshof 148
7511 NM Enschede