Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Zoals verwacht loopt alles 2910 1557910962 35hxhpmesk t/m 20 november
Kunst en cultuur

ZOALS VERWACHT LOOPT ALLES ANDERS - TRY-OUT

Berthold Gunster, schrijver en theatermaker en grondlegger van Omdenken komt langs bij Concordia!

​Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuw...

Lees verder

​Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken.

Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elke verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing?!

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster in deze one-man-show zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Solo, dit keer. Zonder acteur, dus. En ook zonder PowerPoint. En hopelijk ook met een publiek zonder al te veel verwachtingen.

Over Omdenken
Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws. De grondlegger van omdenken is Berthold Gunster, schrijver en theatermaker.

Met zijn organisatie Ja-maar geeft hij al sinds 2006 trainingen, shows en workshops aan bedrijven en particulieren. Berthold Gunster schreef over zijn gedachtegoed inmiddels een flink aantal bestsellers. Steeds meer mensen en organisaties leren hoe ze in plaats van op een ja-maar-manier op een ja-en-manier in het leven kunnen staan.

Vanaf 2012 gaat Berthold samen met acteur Tim Winkel het theater in met de Omdenken Theatershow. Vanwege het grote succes gaat deze voorstelling nog tweemaal in reprise. Vanaf 2015 toert hij samen met acteur Dion Vincken door het hele land met de ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow, een mix van theater, lezing en cabaret over de explosieve wereld van het opvoeden. Deze voorstelling is inmiddels toe aan het derde seizoen en zal ook in seizoen 2018-2019 weer terugkeren in de Nederlandse theaters.

Wanneer

20 november vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 20.50
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245