Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Symfonia Jong Twente 11 juli
Muziek

ZOMERCONCERT SYMFONIA JONG TWENTE 2020

Een jeugdsymfonieorkest met muziek op het gebied van opera, ballet en film.

Tijdens de coronaperiode hebben we ervaren hoezeer muziek werkt als verbindende factor. Daarom draagt het zome...

Lees verder

Tijdens de coronaperiode hebben we ervaren hoezeer muziek werkt als verbindende factor. Daarom draagt het zomerconcert dit jaar het thema: verbinding.

Ondanks de korte tijd heeft Symfonia Jong Twente alles op alles gezet om toch nog een zomerconcert te kunnen geven. En dat is gelukt! In slechts een maand tijd heeft Symfonia Jong Twente een nieuw repertoire ingestudeerd. Er worden stukken gespeeld van o.a. Nielsen, Händel en Albinoni.

Tijdens de coronaperiode hebben we ervaren hoezeer muziek werkt als verbindende factor. Daarom staat het zomerconcert dit keer in het teken van verbinding. Alle leden van Symfonia Jong Twente vonden het prachtig om samen te werken aan een online muzikaal project. Toch stond iedereen te springen om weer live met elkaar muziek te maken. Symfonia Jong Twente is ontzettend blij dat ze weer muziek voor jullie mogen maken. Ben jij erbij?

Symfonia Jong Twente (1973) is een onafhankelijke stichting die twee orkesten onder haar hoede heeft. Symfonia speelt onder andere symfonische werken en filmmuziek op een hoog niveau. Beide orkesten van Symfonia brengen gezamenlijk rond honderd jeugdige muzikanten uit Twente en de Duitse grensstreek op het podium. Symfonia Jong Twente is al 45 jaar een duurzaam succes. Het is niet alleen op muzikaal gebied, maar ook in sociaal opzicht, een bindend element voor jonge mensen met ambitie en een passie voor muziek.

LET OP: i.v.m. de laatste richtlijnen van het RIVM geven wij twee concerten deze avond. Concert 1 met starttijd 19.00 uur en concert 2 met starttijd 21.00 uur. Er zijn per concert 100 kaarten beschikbaar.

Wanneer

11 juli vanaf 19:00

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Muziekcentrum Enschede

Noorderhagen 27

7511 EK Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Muziekcentrum Enschede
Noorderhagen 27
7511 EK Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

305