Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten

Tourist Info Punt

Hier vind je enkele veelgestelde vragen over Enschede en de bijbehorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Waar is de VVV in Enschede?

Je vindt ons Tourist Info Punt aan Langestraat 41, middenin het centrum van Enschede. Hier vind je meer informatie over de Tourist Info Punten.

Zijn er folders over Enschede?

Jazeker! Wij hebben allerlei folders over Enschede, zoals een stadsplattegrond, informatie over de highlights van Enschede, stadswandelingen, fietsroutes en nog veel meer. De digitale folders vind je hier. Uiteraard kun je de folders ook ophalen bij het Tourist Info Punt aan de Langestraat.

Is er een plattegrond van de binnenstad?

Jazeker! Een (printbare) plattegrond van de binnenstad vind je hier of je kunt hem ophalen bij het Tourist Info Punt aan de Langestraat.

Is er een plattegrond van Roombeek?

De plattegrond van Roombeek staat op de achterkant van onze stadsplattegrond. Die plattegrond vind je hier of je kunt hem ophalen bij het Tourist Info Punt aan de Langestraat.

Waar vind ik een plattegrond van de hele stad Enschede?

Wij hebben helaas geen plattegrond van heel Enschede. Hiervoor kun je het beste bij ANWB Enschede zijn. De ANWB vind je aan de Burgemeester Edo Bergsmalaan 1a (vlakbij H.J. van Heekplein).