Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Printen

Gastbloggers en foto's gezocht

Ben jij gek op Enschede en ben je gek op schrijven? Of maak je graag foto's van de stad en wil je deze delen? Wij zijn op zoek naar gastbloggers en foto's voor onze mediabank!

Gastbloggers gezocht!

Zou jij graag willen bloggen, maar heb je geen zin of tijd in het bijhouden van je eigen website? Dan komt dat mooi uit! Wij zijn op zoek naar verschillende gastbloggers. Ben je bijvoorbeeld zelf blogger, schrijf je over Enschede en wil je graag een link naar jouw blog op Uitinenschede.nl plaatsen? Dat kan! Zolang het onderwerp uiteraard interessant is voor onze doelgroep. Vind je schrijven leuk (en heb je iets met Enschede), maar heb of wil je geen eigen website? Dan zou je regelmatig vrijwillig kunnen schrijven voor ons. Zo kun je bijvoorbeeld oefenen met bloggen of schrijven over Enschede als hobby.

Wil jij aan de slag als gastblogger? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Foto's gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar mooie foto's van de stad die we kunnen gebruiken ter promotie van Enschede. Wij maken zelf veel foto's en organiseren ook fotoshoots in de stad. Maar er worden natuurlijk ook heel veel mooie foto's gemaakt door bezoekers en bewoners van Enschede.

Heb jij mooie foto's van de stad gemaakt en zou je die met ons willen delen? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Door je e-mailadres achter te laten, kunnen we contact met je opnemen.
Geef hieronder aan waar je bij zou willen/kunnen helpen.
Velden met een * zijn verplicht