Pompoenen met uitgesneden gezichten tijdens Halloween in Enschede. - Uit in Enschede

Trick or treat

Griezelfeestje

Halloween wordt steeds populairder in Nederland. Oorspronkelijk wordt dit gevierd op 31 oktober, maar in de dagen hiervoor is er al genoeg te beleven. Ook in Enschede worden steeds meer evenementen met het thema Halloween georganiseerd. Hieronder vind je een overzicht van alle Halloween activiteiten. Kom lekker griezelen en Halloween vieren in Enschede!

Overige activiteiten

  • Halloween Horrornight (12+): Smiley Stroinkslanden organiseert zaterdag 28 oktober weer een spannende Halloween Horror night. Locatie: Het Stroink 110A, Enschede. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de facebookpagina van Smiley Stroinkslanden.

  • Halloween Viering: Kom gezellig bij de Miro Center Halloween vieren met onder andere een griezelspeurtocht, pompoen bowlen en kom schminken.

  • Halloween Spooktocht (0-12): SmileyStroinkladen organiseert vrijdag 27 oktober een Halloween Spooktocht. Op de routes zijn verschillende trick-or-treat plaatsen en je kunt ook weer aantal griezelige figuren tegenkomen! Ook hier kan je je aanmelden via het inschrijfformulier op de facebookpagina van Smiley Stroinkslanden.

  • Halloween griezeltocht Glanerbrug: op 27 oktober is er van 18:00 tot 20:00 uur een Halloween griezeltocht voor kinderen. Tijdens deze griezeltocht gaan kinderen op zoek naar heksen die zich schuil houden in de Gronausestraat. Er zijn op deze griezeltocht ook letters te vinden. Deze letters vormen samen een woord. Weten de kinderen het woord te ontcijferen, dan zorgen ze ervoor dat alle heksen na middernacht weer uit het dorp verdwijnen.

  • Halloween spooktocht speeltuin Robinia: Op 27 oktober vindt bij Speeltuin Robinia weer de jaarlijkse Halloween spooktocht plaats. De start is om 19:30 uur. Entree is gratis. Kom langs... wie durft? Aanmelden voor 20 oktober bij de bar van Speeltijd Robinia (Berkstraat 31A).
  • Halloween Vibes: Op zaterdag 28 oktober is er bij de Café Stonewall van 22:00 tot 02:00 uur een Halloween party. Met DJ Justin Strikes wordt dit een groot griezel feest. Kom ook griezelig verkleed!