Atak

Adres
Willem Wilminkplein 2, 7511PG Enschede

Atak

Poppodium Atak is dé aanbieder en ondersteuner van live muziek en popcultuur in het centrum van Enschede.

Concerten, club nights, oefenruimte verhuur, foto exposities, indoor festivals, studio opnames, culturele evenementen, talentontwikkeling en veel meer.

Wat hoor je zoal bij Atak voorbijkomen aan live muziek? Van pop tot rock, van metal tot hiphop, van techno tot ska en van drum 'n bass tot indierock. Voor iedere muziekliefhebber is hier iets te vinden!

Grolsch Zaal De Grolsch Zaal is de grootste zaal van Atak en heeft een capaciteit van 800 bezoekers, verdeeld over zaal (600) en balkon (200). De technische installatie en inrichting van de Grolsch Zaal zorgen ervoor dat deze snel kan worden omgetoverd van concertzaal tot uitgaanscentrum voor danceparty's met DJ's.

Saxion Zaal De Saxion Zaal biedt met een capaciteit van 300 bezoekers, waarvan 100 op het balkon, ruimte voor de kleinere bands uit het popcircuit, maar is ook de perfecte locatie voor sfeervolle danceparty's. De kleine zaal heeft een intieme en warme clubsfeer.

Agenda

Dutch Craft Beer Festival

Aanvang
Locatie
Atak, Enschede

Het Dutch Craft Beer Festival wordt alweer voor de 4e keer georganiseerd. Kom de bijzondere biertjes van 16 verschillende brouwers proeven in de setting met muziek en funky food.