B&B Chawé is gevestigd in een karakteristiek gebouw, gelegen naast het uit het jaren 30 stammende woning van eigenaresse Chantal Westendorp en haar man Stefan Westendorp. Het B&B is zelf bedacht, ontworpen en gebouwd door de beiden. De bouw is begonnen in 2017 en naar eigen zeggen mag het eindresultaat er zeker zijn.

Het eerste wat opvalt is een eigen oprit waar je je auto veilig kunt neer zetten. Dus je hoeft nooit te zoeken naar een parkeerplaats en ook parkeergeld is niet aan de orde.

B&B Chawé een tweepersoons appartement van ruim 25 m² met een mooi open plafond op 4,5 meter hoog, voorzien van mooie oude karakteristieke balken. De B&B is voorzien van een eethoek, een comfortabele zithoek en een boxspringbed dat bestaat uit twee eenpersoonsbedden.

De badkamer is van alle gemakken voorzien zoals een fijne regendouche, centrale afzuiging, vloer- en designverwarming, een spiegel met spiegelverwarming, vrij-hangend toilet en een wastafel met mogelijk gebruik van een föhn. Daarnaast kun je vrij gebruik maken van de handdoeken.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming, dus bij B&B Chawé is het snel lekker behaaglijk tijdens de koude dagen. Tevens is er airconditioning aanwezig zodat je er ook in de zomer goed kunt verblijven.

In de B&B is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. Daarnaast is het een rookvrij appartement.

Bij B&B Chawé betaalt u slechts € 90,- per nacht. Dat is voor maximaal 2 personen en inclusief toeristenbelasting. Eventueel kan daar een ontbijt bij geboekt worden voor € 8,- per persoon. Er kan uitsluitend contant betaald worden.

De locatie

B&B Chawé Deurningerstraat 401 7522 CE Enschede Route naar locatie